Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şam Havalimanı yakınlarında patlama sesleri

Suriye'nin başkenti Şam'da, havalimanı yakınlarında patlama sesleri duyuldu. Suriye Arap Haber Ajansı (SANA), rejime ait hava savunma sistemlerinin İsrail'e ait füze saldırısını püskürttüğünü iddia etti.

ABONE OL
SURİYE, (DHA)

Akşam saatlerinde Şam Uluslararası Havalimanı yakınlarında patlama sesleri duyuldu. Paniğe yol açan patlamayla ilgili SANA, askeri kaynaklara dayandırdığı açıklamada, Suriye Hava Savunma Sistemleri'nin İsrail’in Uluslararası Şam Havalimanı'na yönelik füzeli saldırısına karşı koyup, bazı füzeleri düşürdüğünü öne sürdü.

Öte yandan, İsrail'in, Şam Uluslararası Havalimanı'ndaki İran'a ait bir kargo uçağını vurduğu da iddia edildi. Yine bazı yerel kaynaklar ise İsrail'in Şam'ın Kuteyfa ile Necha'da bulunan İran'a ait askeri üsler ile mühimmat depolarını vurduğu ileri sürüldü. Patlamalar nedeniyle henüz ölü veya yaralı olup olmadığı ise bilinmiyor.

Diğer Haberler

  1. Arakçi: Kendimizi savunmak için her türlü meşru hakkımız var
  2. BAE, İran'daki büyükelçiliğini kapattı
  3. Trump; İsrail, Bahreyn ve BAE liderleri ile görüştü
  4. AB ülkelerinin dışişleri bakanları İran gündemiyle toplandı
  5. Trump: İran donanmasına ait 9 gemi imha edildi
  6. Erbil’deki ABD üssü vuruldu
  7. Bolivya'da kargo uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 22'ye yükseldi
  8. AB Komisyonu Başkanı von der Leyen: İran'da güvenilir bir geçişe ihtiyaç duyuluyor
  9. Trump: 48 İranlı lider aynı anda öldürüldü
  10. Arakçi: Bir iki gün içinde yeni liderin seçildiğini görebilirsiniz

© Copyright 2026

DHA