Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Selfie çekerken baraj göletine düşen telefonunu almak için göletin suyunu boşalttırdı

Hindistan’da baraj göletinin kenarında selfie çekerken yeni aldığı telefonunu suya düşüren bir memur, telefonunu almak için göletteki suyu 3 gün boyunca tahliye ettirdi. Telefonda hassas devlet bilgileri olduğunu söyleyen gıda müfettişi memuru, açığa alınarak eleştirilerin hedefi oldu.

ABONE OL
HİNDİSTAN, (DHA) –

Hindistan’ın Chhattisgarh eyaletindeki Kherkatta Baraj Göleti’nin kenarında geçen hafta selfie çekerken yeni aldığı telefonunu gölete düşüren Rajesh Vishwas, telefonunu almak için göletten yaklaşık 2 milyon litre suyu tahliye ettirdi. Yerel yönetimden bir yetkilinin tahliyeyi durdurmasına kadar işlemin 3 gün sürdüğünü belirten yerel basın, Vishwas’ın görevini kötüye kullanma suçlamasıyla açığa alındığını belirtti.

Hükümetteki BJP siyasi partinin Ulusal Başkan Yardımcılarından Dr. Raman Singh, yakıcı sıcaklarda halkın bu tip su rezervuarlarına ihtiyacı olduğunu belirterek bir telefon için boşaltılan suyla binlerce dönüm tarım arazisinin sulanabileceğini vurguladı.

Diğer Haberler

  1. Zelenskiy: Kiev'de 1400'den fazla apartman ısıtmasız kaldı
  2. ABD güçleri Hint Okyanusu'nda petrol tankerine el koydu
  3. Hamaney: Düşman hayal kırıklığına uğratılmalı
  4. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Orta Doğu'daki durumun yakın zamanda düzelmesi olası görünmüyor
  5. Türkiye’nin Şam Büyükelçisi Yılmaz, Suriye Savunma Bakanı Ebu Kasra ile bir araya geldi
  6. Türkiye dahil 8 ülkeden ortak Batı Şeria açıklaması
  7. Tayland'da bina çöktü: 4 yaralı
  8. İran'daki gösterilerde hayatını kaybedenlerin sayısı 6 bin 961’e yükseldi
  9. Trump'tan Japonya Başbakanı Takaichi'ye tebrik
  10. Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Barrack ile görüştü

© Copyright 2026

DHA