Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Singapur Havayolları CEO’su Phong’dan ‘türbülans’ açıklaması

Singapur Havayolları CEO’su Gho Choon Phong, SQ321 sefer sayılı yolcu uçağında meydana gelen türbülans sonucu hayatını kaybeden yolcunun ailesine başsağlığı dileyerek, yetkili mercilerin olaya ilişkin soruşturmasının sürdüğünü belirtti.

ABONE OL
Vahdet AYAZ, (DHA)-

 

Singapur Havayolları CEO’su Phong, yaptığı açıklamada, “Bu olaydan dolayı derin üzüntü duyuyor ve SQ321 uçağında bulunan yolcular ve mürettebatın yanı sıra aileleri ve sevdiklerine gerekli tüm destek ve yardımı sağlamaya kararlıyız. Hayatını kaybeden yolcunun ailesine ve sevdiklerine en derin taziyelerimizi sunuyoruz. Seyahat edebilen 143 SQ321 yolcusu ve mürettebatını taşıyan bir yardım uçağı bu sabah saat 05.05'te Singapur'a ulaştı. SQ321'den 79 yolcu ve altı mürettebat Bangkok'ta kalmaya devam ediyor. Bu kişiler arasında tıbbi bakım görenlerin yanı sıra uçuşta bulunan aile üyeleri ve sevdikleri de bulunmaktadır” dedi. Phong, yaşanan olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğünü duyurdu.

 

BAŞBAKAN WONG: KAPSAMLI SORUŞTURMA YÜRÜTÜLECEK

Singapur Başbakanı Lawrance Wong, olaya ilişkin kapsamlı bir soruşturma yürütüleceğini vurgulayarak, “Singapur Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Ulaştırma Güvenliği Soruşturma Bürosu kapsamlı bir soruşturma yürütecektir. Singapur hükümeti ve halkı adına, Tayland'daki yetkililere tıbbi yardım sağlama ve kazadan etkilenen yolcular ve mürettebatla ilgilenme konusundaki destekleri için teşekkür ediyorum. Ölenlerin ailelerine ve sevdiklerine bir kez daha en derin taziyelerimi sunuyorum. Yaralananların da bir an önce iyileşerek evlerine dönmelerini ümit ve temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. El Salvador'da 'Türkiye Parkı' açıldı
  2. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Katar Emiri Al Sani ile görüştü
  3. Pezeşkiyan'dan Körfez ülkelerine mesaj: Düşmanlarımızın savaşı topraklarınızdan yürütmesine izin vermeyin
  4. Bakan Kurum, New York'ta gerçekleştirdiği temaslarını değerlendirdi
  5. Yemen'deki Husiler, İsrail'e füze fırlattı
  6. Trump: NATO bizim yanımızda değilse, biz neden onların yanında olalım ki?
  7. Arakçi: İran, İsrail'in işlediği suçların bedelini ağır bir şekilde ödetecek
  8. Trump: İran'la müzakereler sürüyor
  9. İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda can kaybı 1142'ye yükseldi
  10. İran: Bölgedeki üslerinde askerlerini koruyamayan ABD, onları topraklarımızda nasıl koruyabilir?

© Copyright 2026

DHA