Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

St. Petersburg’da patlama: 1 ölü, 31 yaralı

Rusya’nın St. Petersburg kentinde bir kafede meydana gelen patlamada, askeri blog yazarı Vladlen Tatarsky hayatını kaybetti. Patlamada 31 kişi de yaralandı. Rusya Soruşturma Komitesi, 26 yaşındaki Darya Trepova adındaki kadının gözaltına alındığını duyurdu.

ABONE OL
Vahdet AYAZ, (DHA)

St. Petersburg kentindeki bir kafede meydana gelen patlamada, Kremlin yanlısı olduğu ifade edilen askeri blog yazarı Vladlen Tatarsky hayatını kaybetti. St. Petersburg Sağlık Komitesi’nden yapılan açıklamada, 31 kişinin de patlamada yaralandığı, 8 yaralının durumunun ağır olduğu duyuruldu. Rusya Soruşturma Komitesi’ndne yapılan açıklamada, “Darya Trepova, St.Petersburg'da bir kafede meydana gelen patlamaya karıştığı şüphesiyle Rusya Soruşturma Komitesi çalışanları ve operasyonel servisler tarafından gözaltına alındı” denildi.

SALDIRIDA UKRAYNA VE NAVALNİ’NİN PARMAĞI MI VAR?

Rusya Ulusal Terörle Mücadele Komitesi (NAC), saldırının, Ukrayna özel servislerinin planlamasıyla düzenlendiğini öne sürdü. NAC’tan yapılan açıklamada, gözaltına alınan Trepova’nın, muhalif lider Aleksey Navalni’nin kurucusu olduğu Yolsuzlukla Mücadele Fonu ile de iş birliği yaptığı belirtildi. NAC, soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Fidan, KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu ile görüştü
  2. Bakan Fidan, KKTC Başbakanı Üstel ile bir araya geldi
  3. Belçika Kralı Philippe, Başbakan De Wever'ın istifasını kabul etmedi
  4. Bakan Fidan, KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile görüştü
  5. KKTC'deki gemi kazasında 9 şüpheliye 7 gün daha tutukluluk
  6. Pakistan'da otobüs ile tır çarpıştı: 11 ölü, 33 yaralı
  7. İran Devrim Muhafızları Ordusu: Keşm Adası'nda ABD'ye ait MQM-170 tipi İHA düşürüldü
  8. Trump'tan borsa açıklaması: Piyasaların düşüşünden Demokratlar sorumlu
  9. ABD'deki seçimlerde Demokratlar, Temsilciler Meclisi'nde 253 sandalye kazandı
  10. Trump: Rusya-Ukrayna savaşını sonlandıracak büyük bir anlaşmaya varılabilir

© Copyright 2026

DHA