Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tahran'da Mihrabad Havalimanı ve Tebriz'de petrokimya tesisine saldırı düzenlendi

ABD ile İsrail'in İran'a saldırılarında başkent Tahran'daki Mihrabad Havalimanı ve Tebriz’de bir petrokimya tesisinin hedef alındığı bildirildi.

ABONE OL
İRAN, (DHA) -

İran basını, ülkenin iki büyük şehrine saldırı yapıldığını duyurdu. Tahran'da Mihrabad Havalimanı'nın yanı sıra Kasri Firuzeh Mahallesi, 21'inci Bölge'deki Sani Hani Hastanesi arkası, Sorhe Hisar Parkı, Fadaiyani Eslam semtindeki Millibank binası, 15'inci Bölge'deki bir karton fabrikası ve Babayi Otoyolu'nun doğu ucunun hedef alındığı belirtildi.

Doğu Azerbaycan Kriz Yönetimi Genel Müdürü Mecid Ferşi ise ABD-İsrail saldırılarında, Tebriz’deki bir petrokimya tesisinin vurulduğunu açıkladı. Ferşi, durumun kontrol altında olduğunu, tehlikeli veya zehirli bir maddenin yayılmadığını ifade etti.

Diğer Haberler

  1. Trump: Anlaşma olana kadar abluka yürürlükte kalacak
  2. ABD Dışişleri Bakanı Rubio’dan ‘İran’ açıklaması
  3. İran Devrim Muhafızları: Hürmüz Boğazı'ndan son 24 saatte 33 gemi geçti
  4. Paşinyan'dan Türkiye'ye 'demir yolu' teşekkürü
  5. Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Çin’de
  6. Pezeşkiyan’dan ‘nükleer program’ açıklaması
  7. Çin, 'Chang'e-7’ göreviyle Ay'ın güney kutbunu keşfedecek
  8. İsrail'in Lübnan'ın güneyine düzenlediği saldırılarda 3 kişi hayatını kaybetti
  9. Trump'tan Beyaz Saray'daki saldırıya ilişkin açıklama
  10. California'da kimyasal sızıntı riski nedeniyle acil durum ilan edildi

© Copyright 2026

DHA