Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ticaret Bakanı Bolat, Kosova Başbakan Yardımcısı Damka ile görüştü

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi ziyaret kapsamında bulunduğu Priştine’de, Kosova Topluluklar ve İşbirliğinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Fikrim Damka ile bir araya geldi.

ABONE OL
KOSOVA, (DHA) -

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kosova Başbakan Yardımcısı ve soydaşımız Sayın Fikrim Damka ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, asırlara dayanan kardeşliğimizin taşıdığı derin anlamı ve bu güçlü mirası geleceğe taşıyacak stratejik iş birliği alanlarını kapsamlı biçimde ele aldık.

Kosova’daki Türk toplumu; ortak tarihimizin canlı hafızası, sarsılmaz dostluğumuzun en güçlü teminatı ve iki ülke arasında kurulan gönül köprüsünün vazgeçilmez taşıyıcısıdır. Bu köklü bağlardan aldığımız güçle, Türkiye-Kosova ilişkilerini sadece bugünün değil, yarının da kazananı kılacak şekilde; daha iddialı, daha derin ve daha stratejik bir seviyeye taşımakta kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan Kalkınma Yolu açıklaması
  2. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bulgaristan'da
  3. ABD'de askeri helikopter düştü: 2 ölü
  4. Kolombiya'daki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 265'e yükseldi
  5. Beyaz Saray Sözcüsü Leavitt ay sonunda görevinden ayrılıyor
  6. İran'dan Fransa'ya 'insan hakları' tepkisi
  7. Trump'tan İran'a Hürmüz Boğazı mesajı: Ablukaya karşı yapabilecekleri hiçbir şey yok
  8. Bakan Fidan, Libya temasları kapsamında Bingazi'de
  9. Ukrayna'dan Rusya'nın Novorossiysk Deniz Üssü'ne saldırı
  10. Kolombiya'daki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 254'e yükseldi

© Copyright 2026

DHA