Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ticaret Bakanı Bolat, Ukrayna'da

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Ukrayna’nın Yeniden İmarından Sorumlu Başbakan Yardımcısı ve Ukrayna Topluluklar ve Bölgeleri Kalkındırma Bakanı Oleksi Kuleba ile bir araya geldi.

ABONE OL
UKRAYNA, (DHA)

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kiev temasları kapsamında Ukrayna’nın Yeniden İmarından Sorumlu Başbakan Yardımcısı ve Ukrayna Topluluklar ve Bölgeleri Kalkındırma Bakanı Oleksi Kuleba ile görüştü. Bakan Bolat görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Kiev ziyaretimiz kapsamında Ukrayna’nın Yeniden İmarından Sorumlu Başbakan Yardımcısı ve Ukrayna Topluluklar ve Bölgeleri Kalkındırma Bakanı Sayın Oleksi Kuleba ile bir araya geldik. Sayın Kuleba’ya Türk Müteahhitlerin Ukrayna’nın yeniden inşasında görev almaya, tecrübelerini aktarmaya hazır olduklarını ilettik.

Bugün gerçekleştireceğimiz Görev Gücü ilk Toplantısının Ukrayna’nın yeniden inşasında kritik bir rol oynayacağını belirterek yeni dönemde Ukrayna’nın toparlanma sürecine vereceğimiz somut desteği yineledik. Ev sahipliği için Sayın Kuleba’ya teşekkür eder, görüşmemizin hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Yunanistan'da dağda kaybolan 4 kişinin çığ altında cesedi bulundu
  2. Suriye'de güvenlik güçlerine silahlı saldırı: 4 yaralı
  3. Paris metrosunda bıçaklı saldırı: 3 yaralı
  4. Tayland ve Kamboçya arasında yeniden ateşkes sağlandı
  5. Zelenskiy: Trump ile sanırım pazar günü Florida'da bir görüşmemiz olacak
  6. Özgür Özel, KKTC’de
  7. Peskov: Putin'in talimatıyla Rusya ve ABD'li temsilciler arasında görüşme yapıldı
  8. Mısır'da 5 katlı bina çöktü: 8 ölü
  9. Suriye'de bir camide patlama: 8 ölü, 18 yaralı
  10. Japonya’da bıçaklı saldırı: 14 yaralı

© Copyright 2025

DHA