Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Time dergisi Elton John'u 'Yılın İkonu' seçti

50 yıllık müzik kariyerine son verme kararı alan Grammy ödüllü şarkıcı Elton John, Time dergisi tarafından ‘Yılın İkonu’ seçildi.

ABONE OL
ABD, (DHA) -

Time dergisi tarafından yapılan açıklamada, 'Sir' ünvanlı İngiliz sanatçı Elton John, 'müzik, hayırseverlik ve popüler kültür üzerindeki dönüştürücü etkisi' nedeniyle 'Yılın İkonu' seçildi. Dergiye kapak pozu veren John, “İnsanlar hatırlarsa dünyayı biraz değiştirmeye çalıştık, naziktik, insanlara yardım etmeye çalıştık... Ve bunun dışında müzik de vardı” dedi.

Dergi, Elton John'un üretken yaratıcılığını sürdürürken yeni nesillerle bağlantı kurabilmeye geçişini övdü. Dergide, “Rüzgar ne kadar kuvvetli olursa olsun Elton John'un mumu söndürülemezdi” ifadesine yer verilirken, John'un iki Oscar'dan ilkini kazandığı animasyonlu Disney filmleri için şarkılar yazarak hayatının ikinci perdesini açtığı, Broadway müzikalleri için şarkılar yazarak üçüncü perdesine ulaştığı, melodilerini ve bazı vokallerini yeni nesil sanatçılara ödünç verirken, dördüncü perdeye geçiş yaptığı belirtildi.

Diğer Haberler

  1. Netanyahu, Gazze Barış Kurulu üyeliğini imzaladı
  2. Trump ve Netanyahu, Beyaz Saray’da bir araya geldi
  3. Bakan Işıkhan, 'Çocuk İşçiliğinin Ortadan Kaldırılması 6’ncı Küresel Konferansı’na katıldı
  4. Endonezya'da uçağa silahlı saldırı: 2 ölü
  5. Ukrayna'dan Avrupa Parlamentosu'na 90 milyar avroluk kredi teşekkürü
  6. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Fas'ta
  7. Rusya'da okulda silahlı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı
  8. Tayland'da okulda silahlı saldırı: 3 yaralı
  9. Milli Savunma Bakan Yardımcısı Heybet, Riyad'da 3'üncü Dünya Savunma Gösterisi'ne katıldı
  10. Avrupa Parlamentosu'ndan Ukrayna'ya 90 milyar avroluk krediye onay

© Copyright 2026

DHA