Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trump: Biden döneminde ‘otomatik e-imza’ ile imzalanan tüm belgeler geçersiz

ABD Başkanı Donald Trump, “Eski Başkan Joe Biden döneminde ‘otomatik e-imza' ile imzalanan tüm belgeler artık ‘geçersiz’ hükmünde” dedi.

ABONE OL
ABD, (DHA)

 ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eski Başkan Joe Biden döneminde alınan kararlarla ilgili açıklamada bulundu. Trump, Biden döneminde ‘otomatik e-imza’ ile imzalandığını savunduğu tüm resmi belgelerin artık geçersiz olduğunu belirtti. Trump, “Joseph R. Biden Jr. döneminde kötü şöhretli ve yetkisiz 'otopen' (otomatik e-imza) ile imzalanmış tüm belgeler, bildiriler, başkanlık kararnameleri ve sözleşmeler bundan böyle hükümsüz, geçersiz ve hiçbir yasal etkisi olmayan işlemler olarak ilan edildi” ifadelerini kullandı.

Trump açıklamasında aynı dönemde Biden tarafından imzalanmış af kararlarının da artık hukuken geçersiz sayıldığını kaydetti.

Diğer Haberler

  1. DSÖ: Avrupa'da yüksek sıcaklıklar nedeniyle 1300 kişi hayatını kaybetti
  2. Suudi Arabistan’da helikopter düştü: 14 ölü
  3. Fransa'da uçak kazası: 11 ölü
  4. Zelenskiy: Rusya’da iki petrol rafinerisine saldırı düzenlendi
  5. İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyine hava saldırıları düzenledi
  6. İran Dışişleri Bakanı Arakçi’den ABD’ye çağrı
  7. ABD’de şiddetli yağışların yol açtığı selde 4 kişi hayatını kaybetti
  8. İsrail'in, Lübnan'a düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 246'ya yükseldi
  9. Pakistan’da askeri karargaha silahlı saldırı: 3 ölü
  10. Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic: Birkaç hafta içinde istifa edeceğim

© Copyright 2026

DHA