Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trump: İran, Avrupa ile konuşmak istemiyor, bizimle istiyor

ABD Başkanı Donald Trump, “İran, Avrupa ile konuşmak istemiyor, bizimle konuşmak istiyor. Avrupa bu konuda yardımcı olamayacak” dedi.

ABONE OL
ABD, (DHA) -

ABD Başkanı Donald Trump, New Jersey'de gazetecilere açıklamalarda bulundu. Trump, çatışmayı sona erdirmek için diplomatik bir çözüm arayışında olsa bile, İsrail'den İran'a yönelik hava saldırılarını durdurmasını talep etmesinin zor olacağını söyledi. Trump, “Birisi kazanıyorsa şu anda böyle bir talepte bulunmanın çok zor olduğunu düşünüyorum. Birisi kaybediyorsa bunu yapmak biraz daha zor. Ama hazırız, istekliyiz ve yetenekliyiz. İran'la konuşuyoruz ve ne olacağını göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Trump, Avrupa'nın İran'la diplomatik ilişki kurma çabalarını reddederek, bunların çatışmayı sona erdirme çabalarına yardımcı olmadığını söyledi. Trump, “İran, Avrupa ile konuşmak istemiyor, bizimle konuşmak istiyor. Avrupa bu konuda yardımcı olamayacak” dedi.

Diğer Haberler

  1. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Bayraktaroğlu, Suriye Cumhurbaşkanı Şara tarafından kabul edildi
  2. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Bayraktaroğlu, Suriye’ye resmi ziyarette bulundu
  3. Sri Lanka'da Ditwah Kasırgası nedeniyle 607 kişi hayatını kaybetti
  4. Zelenskiy: Rus ordusu 653 İHA ve 51 füze ile saldırı düzenledi
  5. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sırakaya, Uluslararası Toplum Akademisi’nin açılışına katıldı
  6. Avustralya'da 50'den fazla orman yangını çıktı
  7. Bakan Işıkhan, TDT Genel Sekreteri Ömüraliyev ile bir araya geldi
  8. Yunanistan’da ‘Byron Fırtınası’ etkili oldu
  9. Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Lübnan Başbakanı Selam ile Katar'da görüştü
  10. Bakan Fidan, Katar Başbakanı Al Sani ile görüştü

© Copyright 2025

DHA