Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trump, Zelenskiy'yi yeniden Beyaz Saray'a davet edeceğini açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'yi yeniden Beyaz Saray'a davet edeceğini söyledi.

ABONE OL
ABD, (DHA)

ABD Başkanı Trump, ABD ile Ukrayna arasındaki son görüşmeleri değerlendirdi. Trump, “Ukrayna bu anlaşmayı kabul etti ve umarım Rusya da kabul eder. Bugün ve yarın onlarla bir araya geleceğiz ve umarım bir anlaşmaya varabiliriz” dedi.

Trump, ‘Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'nin yeniden Beyaz Saray'a davet edilip edilmeyeceği’ yönündeki soruya, “Evet, kesinlikle” yanıtını verdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le ateşkesle ilgili bu hafta görüşeceğini kaydeden Trump, “Tango yapmak için iki kişi gerekir. Ateşkesin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Eğer Rusya'ya bunu yaptırabilirsek, bu harika olur. Yapamazsak, devam ederiz ve insanlar ölmeye devam eder, hem de çok sayıda insan ölür” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı devam ediyor
  2. Malezya'da yangın: Yaklaşık bin ev yandı
  3. Trump'tan İran’a yeni tehdit: Artık iyi adam olmak yok, tüm elektrik santrallerini ve köprüleri vururuz
  4. İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Savaşı onurlu bir şekilde bitirmeye çalışıyoruz
  5. İran'da sivil uçuşlar yeniden başlatılacak
  6. Ukrayna'da silahlı saldırı: 6 ölü, 14 yaralı
  7. İran: Hürmüz Boğazı'ndan biz geçemiyorsak başkaları da geçemez
  8. İran: Abluka kaldırılana kadar Hürmüz Boğazı kapalı kalacak
  9. Trump: İsrail sevilse de sevilmese de ABD'nin büyük bir müttefiki
  10. CHP Genel Başkanı Özel: Demokrasi ve adalet için 105 dev miting yaptık

© Copyright 2026

DHA