Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trump’ın malikanesine girmeye çalışırken yakalandı; torunu ile evlenmek istemiş

ABD Başkanı Trump'ın Florida'daki mülküne girmeye çalışırken gözaltına alınan şüphelinin daha önce de aynı şekilde yakalandığı ortaya çıktı. Şüpheli Anthony Thomas Reyes'in (23), kolluk kuvvetlerine verdiği ifadede, Trump’a 18 yaşındaki torunu Kai ile evlenmek için malikaneye girmek istediğini söylediği belirtildi.

ABONE OL
ABD, (DHA) -

ABD’de eski ve mevcut devlet başkanlarını korumakla yükümlü olan Gizli Servis, 3 Haziran Salı sabahı Başkan Donald Trump’ın Florida’daki malikanesi Mar-a-Lago’nun duvarından atlamaya çalışan bir kişinin gözaltına alındığını bildirdi. 23 yaşındaki Anthony Thomas Reyes, kolluk kuvvetlerine verdiği ifadede, Trump’a ‘İncil’i yaymak’ ve 18 yaşındaki torunu Kai ile evlenmek için malikaneye girmek istediğini belirtti.

Palm Beach Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında tutulan Reyes, yılbaşında da yasa dışı bir şekilde Mar-a-Lago'ya girmeye çalıştıktan sonra gözaltına alındı. Reyes, ilk olarak ‘izinsiz girme’ suçundan gözaltına alındı ve kendisine bin dolar kefalet hakkı tanındı. Palm Beach Şerif Ofisi’nin kayıtlarına göre, şüphelinin kefalet ücreti daha sonra 50 bin dolara çıkarıldı. Olayın yaşandığı sırada Başkan Trump’ın başkent Washington’da olduğu kaydedildi.

Diğer Haberler

  1. ABD Başkanı Trump, NATO Genel Sekreteri Rutte ile Beyaz Saray'da görüştü
  2. İran: Lübnan'a yönelik saldırılar derhal durdurulmazsa karşılık vereceğiz
  3. Trump: Anlaşmanın bozulması ihtimali düşük bir olasılık
  4. Trump’tan ‘Hürmüz Boğazı’ açıklaması
  5. Bakan Bolat, Lizbon’da Portekiz Altyapı ve Konut Bakanı Luz ile bir araya geldi
  6. ABD Savunma Bakanı Hegseth: ABD tarihi bir zafer elde etti
  7. Bakan Bolat, Lizbon'da 'Türkiye-Portekiz 5’inci Dönem JETCO Toplantısı’na katıldı
  8. İran: Herhangi bir saldırıya daha yüksek seviyede karşılık vereceğiz
  9. Bakan Bolat, Portekiz Dışişleri Bakanı Rangel ile görüştü
  10. Trump: 15 maddenin çoğu üzerinde anlaşmaya varıldı

© Copyright 2026

DHA