Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Zelenskiy: Rusya'nın Harkiv'e saldırısında 1 kişi öldü, 40'tan fazla kişi yaralandı

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya’nın Harkiv'e düzenlediği hava saldırısında 1 kişinin öldüğünü, 40'tan fazla kişinin yaralandığını açıkladı.

ABONE OL
UKRAYNA, (DHA)

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya’nın Harkiv'e hava saldırısı düzenlediğini bildirdi. Zelenskiy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Şu an itibarıyla, Harkiv'de Rus hava saldırısı nedeniyle 40'tan fazla kişinin yaralandığı ve 1 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Bunu görmezden gelemeyiz. Buna göz yumamayız. Bu bir oyun değil. Rusya dokunulmazlık hissettiği için her gün insanlarımızı kaybediyoruz” dedi.

Zelenskiy, saldırıda sivillerin ve hatta çocuklara özel bir tren parkının hedef alındığını belirterek, Rusya'nın Harkiv'e ‘terör saldırısı’ gerçekleştirdiğini vurguladı.

Diğer Haberler

  1. İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda can kaybı 4 bin 247'ye yükseldi
  2. Trump: Komünizm ülkemize yönelik en büyük tehdit
  3. ABD ve İran'dan karşılıklı saldırıları durdurma kararı: Görüşmeler Doha'ya taşındı
  4. DSÖ: Avrupa'da yüksek sıcaklıklar nedeniyle 1300 kişi hayatını kaybetti
  5. Suudi Arabistan’da helikopter düştü: 14 ölü
  6. Fransa'da uçak kazası: 11 ölü
  7. Zelenskiy: Rusya’da iki petrol rafinerisine saldırı düzenlendi
  8. İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyine hava saldırıları düzenledi
  9. İran Dışişleri Bakanı Arakçi’den ABD’ye çağrı
  10. ABD’de şiddetli yağışların yol açtığı selde 4 kişi hayatını kaybetti

© Copyright 2026

DHA