Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Zelenskiy, tam ve koşulsuz ateşkes için hazır olduklarını söyledi

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, savaşın sona erdirilmesine yönelik tam ve koşulsuz ateşkesin sağlanması için Rusya ile görüşmeye hazır olduklarını söyledi.

ABONE OL
UKRAYNA, (DHA)

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, başkent Kiev'deki basın toplantısında tam ve koşulsuz ateşkesin sağlanmasına ilişkin Rusya'nın hazır olması halinde Ukrayna olarak görüşmeye hazır olduklarını bildirdi. Zelenskiy açıklamasında, "Ukrayna koşulsuz ateşkese hazır. Eğer bu ateşkes kısmi olursa, bunu zaten daha önce konuştuk, o zaman biz de aynı önlemleri almaya hazırız” dedi.

ABD’nin bu sürecin dışında kalmasının Ukrayna açısından stratejik bir ortağın kaybı anlamına geleceğini vurgulayan Zelenskiy, 26 Nisan'da Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus’un cenaze törenine katılacağını ve burada ABD Başkanı Donald Trump ile görüşmeye hazır olduğunu da kaydetti.

Diğer Haberler

  1. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Dünya Su Kongresi'ne katıldı
  2. Putin: Hindistan'a kesintisiz enerji sevkiyatı sağlamaya hazırız
  3. Almanya'da asker sayısını artırmayı hedefleyen yasa tasarısı Federal Meclis'te kabul edildi
  4. Bakan Işıkhan, TDT Çalışma, İstihdam ve Sosyal Koruma Bakanları 1’inci Toplantısı'na katıldı
  5. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Kadıoğlu, Katar’a resmi ziyarette bulundu
  6. Bakan Bayraktar: Özbekistan'ın kalkınma serüveninde çok önemli bir ortak olarak birlikte yol alacağız
  7. Bakan Işıkhan, Azerbaycan Başbakanı Asadov ile bir araya geldi
  8. 3 yaşında satrançta dünya rekoru kırdı
  9. Bakan Bayraktar, Özbekistan’da
  10. Brezilya'da pistteki bagaj yükleme aracında yangın çıktı

© Copyright 2025

DHA