Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bahçelievler Yaz Okulları’nda öğrencilere ücretsiz eğitim

Bahçelievler Belediyesi, geçtiğimiz yıl pandemi döneminde yüz yüze yapılamayan Yaz Okulları etkinliklerine bu yıl yeniden başladı. ‘Güçlü ve mutlu bir Türkiye için çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz’ sloganıyla gerçekleştirilen Yaz Okulları etkinliklerinde farklı yaş gruplarındaki öğrencilere 20 farklı branşta ücretsiz eğitim veriliyor. Başvurularda yaşanan yoğun talep nedeniyle Bahçelievler Belediyesi ek kontenjan açarak öğrenci kapasitesini arttırdı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

 

Çocukların gelişimine katkı sağlayan Yaz Okulları etkinliklerinde 7 -14 yaş arası gruplardaki öğrencilere Robotik Kodlama, Satranç, Resim, Müzik, Drama, İngilizce ve Ebru sanatı eğitimleri veriliyor. Eğitimler Bahçelievler Belediyesi’nin Altınyıldız, Cumhuriyet, Çobançeşme, Kocasinan, Nazife Yaman,  Selin Sokak, Siyavuşpaşa, Soğanlı ve Yenibosna Bilgi Evleri’nde devam ediyor. 20 Haziran’da başlayan eğitimler 22 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

ÇOCUKLAR İÇİN BİRÇOK KURS EĞİTİM VERMEYE DEVAM EDİYOR

Çocuklar, gençler ve yetişkinlerin de katılabileceği dans kurslarında ise Hip Hop, Break Dans, Street Jazz, Modern Dans eğitimleri veriliyor. Diğer yandan Bahçelievler Belediyesi’nin sporun ve sporcunun gelişimi için düzenlediği Yaz Okulları kapsamında Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Judo, Güreş, Kick Boks, Karate, Geleneksel Okçuluk, Modern Okçuluk, Atıcılık (Havalı silahlar), Tenis ve Halter kursları devam ediyor.

 

Diğer Haberler

  1. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Yentür: Dünya açık hava dersliğine dönüşmüştür
  2. Beykoz Üniversitesi ve TKYD ‘İş Birliği Protokolü’ imzaladı
  3. İş Bankası’ndan lise öğrencileri için girişimcilik programı: WorkupOnBoard
  4. ‘5G, iş dünyasının ve çalışma hayatının yapısını köklü biçimde dönüştürecek’
  5. Bakan Tekin: Fiziki tedbirlerle sorunu çözeceğimizi düşünürsek büyük yanılgı içerisine girmiş oluruz
  6. MEB'den özel eğitim kurumlarına ilişkin kılavuz
  7. Bakan Tekin, ÖSYM Başkanı Ersoy'u kabul etti
  8. Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme duyurusu yayımlandı
  9. ÖSYM hafta sonu 4 sınav düzenleyecek
  10. 23 Nisan'a özel hazırlanan 'Gazete Çocuk', 3'üncü sayısı ile yayında

© Copyright 2026

DHA