Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fatih Erbakan’dan Öğretmenler Günü mesajı

YENİDEN Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Fatih Erbakan, "Geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz, Yeniden büyük Türkiye hedefimizi teslim edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin yetiştirilmesinde kilit konumundadır" dedi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye’nin her köşesinde fedakârca çalışan öğretmenlerin, istikbalin garantisi olan çocukların ve gençlerin yetişmesinin temel yapıtaşı ve ana omurgası olduğunu belirtti.

‘SORUNLARI ÇÖZMEK ADINA BİRÇOK ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ’

Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladıklarını dile getiren Erbakan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Geleceğimizin mimarları olan çok kıymetli öğretmenlerimizin, ülkemizin istikbali için önemlerini hatırlamak ve öğretmenlerimize saygımızı ve teşekkürlerimizi sunmak üzere bugün Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz. Geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz, Yeniden büyük Türkiye hedefimizi teslim edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin yetiştirilmesinde kilit konumundadır. Öğretmenlerimizin görevlerini yerine getirirken katlandıkları zorlukları ve gösterdikleri fedakârlıkları dile getirmek istesek burada saatlerce konuşmamız gerekir. Öğretmenlerimizin sorunlarını görmezden gelemeyiz. Parti olarak eğitimcilerimizin sorunlarını yakından takip ettiklerini ve bu sorunları hızla çözebilmek adına birçok çalışma sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmaların tamamı öğretmenlik mesleğinin maddi ve manevi itibarının sağlanmasına yöneliktir. Çünkü geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz, Yeniden Büyük Türkiye hedefimizi teslim edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin yetiştirilmesinde kilit konumundadırlar. Eğer öğretmenlerimiz bugün mutsuzsa, her türlü geçim sıkıntısından, yasal boşluklardan veya iktidarın sorunlara kulak asmamasından ötürü asıl işleri olan öğretmenlik mesleklerine odaklanamıyorlarsa, Yeniden Büyük Türkiye hedefinden bahsetmemiz beyhude kalacaktır. Yeniden Refah İktidarında, öğretmenlerimizle ve onların yetiştirdiği nesillerimizde birlikte Yeniden Büyük Türkiye’nin inşasında omuz omuza çalışacağımızı beyan ediyoruz. Bu vesile ile Gazi öğretmenlerimiz başta olmak üzere atanmış ve atanamamış tüm öğretenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sizleri saygı, hürmet ve muhabbetle selamlıyoruz. Yine başta şehit olan öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi hayırla ve rahmetle yâd ediyoruz."

Diğer Haberler

  1. Eğitim Gücü-Sen Genel Başkanı Oğuz Özat’tan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili açıklama
  2. 'Akran zorbalığının ilkokula inme nedeni dijital dünya'
  3. TEKNOFEST Nükleer Enerji Teknolojileri Tasarım Yarışması ödülü, Hacettepe Üniversitesi'ne takdim edildi
  4. YÖK: Veri Analizi Okulu, ilk dönemini tamamladı
  5. ÖSYM, hafta sonu 3 sınav birden yapacak
  6. Bakan Tekin: Eğitim öğretim süreçleri siyasi perspektifin ötesinde karar verilmesi gereken bir konu
  7. Uluslararası Kodlama Olimpiyatları’nda ilk 10’da iki Türk öğrenci yer aldı
  8. Bilfen Yayıncılık, ‘Maarif Modeli’ne uygun yeni probil dergileri ve kitaplarını tanıttı
  9. 811 öğrenci, lisansüstü öğrenim için yurt dışına gönderilecek
  10. YEE ile Uluslararası Saraybosna Üniversitesi arasında ‘Türkoloji Protokolü’ yenilendi

© Copyright 2025

DHA