Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fatih’te yaz atölyeleri başladı

Çocukların, ebeveynlerin ve gençlerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Fatih Belediyesi’nin düzenlediği yaz atölyeleri başladı. Yedikule ve Ayvansaray bahçelerinde gerçekleşecek olan eğitimler, bugün Bahçıvanlık Atölyesi ile kapılarını açtı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Çocukların, ebeveynlerin ve gençlerin gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen etkinlikler kapsamında eğitimler uzman eğitmenler tarafından veriliyor.

Yaz atölyelerinde; bitki bakım, kompost, sebze toplama ve paketleme, turşu, mantar yetiştiriciliği ve çocuklara özel arıcılık eğitimleri veriliyor. 

Katılımcılar kendilerini geliştirirken çocuklar da keyifli vakit geçiriyor. Çocuklar ayrıca Yedikule ve Ayvansaray bahçelerinde tohum ekip, çapa yaparak doğayla iç içe arkadaşlarıyla da eğlenme fırsatı buluyor. Aileler de belediyenin semaverde çay ikramıyla piknik yapabiliyor.

Diğer Haberler

  1. TÖDER'den yeni eğitim öğretim yılı öncesi değerlendirme toplantısı
  2. PISA 2025 sonuçları, 8 Eylül'de açıklanacak
  3. Öğretmen önlüğü standartları belirlendi
  4. Uçurtmalar, Gazzeli çocuklar için umuda yükselecek
  5. Yükseköğretim Denetleme Kurulu, 23 vakıf yükseköğretim kurumu hakkında inceleme başlattı
  6. Arkas Holding ile Bahçeşehir Üniversitesi arasında markalı ders iş birliği
  7. 'MEB Söz Varlığı Bilgi Ağı' için hazırlıklar son aşamada
  8. Bakan Göktaş: Şehit ve gazi çocuklarımızı eğitim hayatları boyunca destekliyoruz
  9. KPSS Alan Bilgisi Oturumları Sınava Giriş Belgeleri açıklandı
  10. 'Maarif Tiyatro Akademisi' başvuruları başlıyor

© Copyright 2026

DHA