Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Küçükçekmece’de okullarda ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yapıldı

Küçükçekmece Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sömestir tatili boyunca ilçede bulunan okullarda ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirerek ikinci döneme hazır hale getirdi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Çalışmalar, öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim almasını sağlamak amacıyla yürütülüyor. Okullarda sınıflardan koridorlara ve ortak kullanım alanlarına kadar pek çok noktada, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriliyor.

‘YENİ DÖNEMDE DE EĞİTİME KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Çocuklar için daha sağlıklı bir eğitim öğretim atmosferi oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Yeni dönemde de eğitime katkı sunmaya devam edeceğiz. 2024-2025 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin tüm öğrencilerimize ve eğitim dünyasına başarılar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Küçükçekmece Belediyesi okul yönetimlerinden ve velilerden gelen talepler ve ihtiyaç doğrultusunda okul bahçesi temizliği, duvar boyama ve konteyner bakımı da gerçekleştiriyor.

Diğer Haberler

  1. Öğrencilerin öğretmen ile alay ettiği olaya ilişkin polis incelemesi
  2. ÖSYM hafta sonu 3 sınav birden gerçekleştirecek
  3. TÜİK: Eğitim harcamaları yüzde 94,6 arttı
  4. YÖK Başkanı Özvar: Dünya sıralamasında 6 üniversitemiz ilk 500'e, 11 üniversitemiz ilk 1000'e girme başarısı göstermiştir
  5. Öğrencilerin alay ettiği öğretmene velilerden destek
  6. Türkiye, Bakü Cinema Breeze 2025 Film Festivali'nde konuk olacak
  7. ÖSYM ve YTB'den uluslararası öğrencilere ilişkin iş birliği
  8. Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Yapay Zeka Zirvesi gerçekleştirildi
  9. ÖSYM Başkanı Ersoy: 30 bin 581 engellilik durumu bulunan aday sınavlara katıldı
  10. Yunus Emre Enstitüsünden ‘Temel İşaret Dili Eğitimi’

© Copyright 2025

DHA