Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bahçelievler’de karne dağıtım törenine katıldı

Bahçelievler Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Prof. Dr. Murat Mücahit Yentür, Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ve Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi. Protokol üyeleri çocukların karnelerini dağıttı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Bahçelievler Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrencilerin karne heyecanına ev sahipliği yaptı. Öğrencilerin karnelerini tek tek teslim eden protokol üyeleri, sınıfları ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti. Başkan Bahadır, “Onların tebessümü bizim en büyük mutluluğumuz. Bugün burada ülkemizin geleceğiyle aynı havayı solumaktan onur duydum” dedi.

BAŞKAN BAHADIR: GENÇLERİMİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, törende yaptığı konuşmada gençlerin eğitim hayatına her koşulda destek verdiklerini vurgulayarak şunları söyledi:

“Bahçelievler Belediyesi olarak sadece bugün değil, her zaman gençlerimizin yanındayız. Anaokulundan üniversiteye kadar 215 bin öğrencimize 200 milyon TL kırtasiye ve eğitim desteği verdik. Üniversiteli gençlerimize 5 bin TL kampüs harçlığı sağladık. 84 okulumuza su sebilleri yerleştirdik, kütüphanelerimizi 7/24 hizmete açtık. Genç Başkan Danışmanları projemizle, yönetimde gençlerin söz sahibi olduğu bir model oluşturduk.”

YKS’NİN ARDINDAN MORAL KONSERİ: EMRE FEL SAHNE ALACAK

Başkan Bahadır, bu hafta sonu gerçekleşecek YKS sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek, sınav sonrası moral buluşması düzenleyeceklerini şu sözlerle duyurdu:

“Pazar günü Emre Fel konserimiz var. Gençlerimize sınav sonrası moral olacak, enerjimizi birlikte yükselteceğiz. Tüm komşularımızı bu güzel etkinliğe bekliyoruz.”

‘BAHÇELİEVLER’DE GENÇLER KONUŞUYOR, BİZ DİNLİYORUZ’

Bahçelievler’de uygulanan ‘Genç Başkan Danışmanları’ projesiyle gençlerin fikirlerinin belediye yönetimine yansıdığını belirten Dr. Bahadır, “Sizlerden gelen her fikir bizim için yol gösterici. Gençlerin enerjisi, bu ilçeyi daha ileriye taşımakta en büyük gücümüz” dedi.

Diğer Haberler

  1. YÖK'ten İran'da öğrenim gören Türk öğrencilere yönelik düzenleme
  2. Ankara'da KPSS Alan Bilgisi heyecanı
  3. 14 Eylül'de İstanbul'daki okullarda dersler 10.00-15.00 saatleri arasında yapılacak
  4. UNESCO Dijital Öğrenme Haftası Bakanlar Oturumu Paris’te yapıldı
  5. TAGEV Başkanı Aydın: Türkiye, PISA 2025’te küresel eğilimin aksine yükselerek önemli bir başarıya imza attı
  6. KPSS Alan Bilgisi Oturumları, hafta sonu yapılacak
  7. Şikayetvar okul servislerindeki tarife ve talep farkına dikkat çekti
  8. Ülke geneli ortak yazılı sınav takvimi belli oldu
  9. MEB: Birinci dönem ortak yazılı sınavlarının konu-soru dağılım tabloları yayımlandı
  10. Türk Telekom ve İbn Haldun Üniversitesi’nden stratejik yatırım

© Copyright 2026

DHA