Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Öğrenciler İspanya’dan ödülle döndü

Geçtiğimiz yıl Antalya’da düzenlenen School Art Project yarışmasında dereceye giren YÖM Okulu öğrencileri, yarışmanın final etkinliği kapsamında İspanya’nın Zaragoza kentinde Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı. Bu kapsamda öğrenciler, Zaragoza’da gerçekleştirilen etkinlikte başarı sertifikalarını aldı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

YÖM Okulları öğrencileri, çalışmalarıyla uluslararası jüri ve katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. İki günlük programda öğrenciler, Zaragoza’nın tarihi dokusunu ve kültürel mirasını yakından tanıma fırsatı buldu. Şehir turu, kültür gezileri ve sanat odaklı atölye çalışmalarıyla zenginleşen etkinlik, çocukların hem sanatsal hem de kültürel gelişimlerine katkı sağladı.

YÖM Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Altuntaş, öğrencilerinin sanatın birleştirici gücünü uluslararası platformlarda deneyimlemelerini önemsediklerini belirterek, projede emeği geçen öğrencilere, görsel sanatlar öğretmenlerine ve tüm destekçilere teşekkür etti.

Diğer Haberler

  1. 4. Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi öğrenci kongresi tamamlandı
  2. Milli Eğitim Akademisi Sözleşmeli Eğitim Personeli Sözlü Sınavı'na katılmaya hak kazanan adaylar açıklandı
  3. Yurt dışında görevlendirilecek öğretmenlerin yeterlilik sınav sonuçları açıklandı
  4. MSÜ sınavına 645 bin 406 aday katılacak
  5. Diyarbakır ve İzmirli öğrenciler Akkuyu NGS sahasını ziyaret etti
  6. Samsun'un 4 ilçesinde eğitime 'kar' engeli
  7. 4. Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi düzenlenecek
  8. Niğde’de buzlanma ve don nedeniyle eğitime ara verildi
  9. Eğitim-Bir-Sen’den 2023’te göreve geç başlatılan öğretmenler için düzenleme talebi
  10. Hatay'da robot yarışması, ikinci kez düzenleniyor

© Copyright 2026

DHA