Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Sürdürülebilir eğitim için iş birliği

Toplumun refah seviyesinin artırılması için düzenli, sürdürülebilir eğitim ve projelerin düzenlenmesi, ortak stratejiler belirleyip deneyimlerin aktarılması amacıyla Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız ve beraberindeki heyet, İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli, İGÜ Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç, İGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nail Öztaş, İGÜ Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çöp ve İGÜ Kurumsal İletişim ve Tanıtım Daire Başkanı Bülent Değirmenci ile bir araya geldi. İmzalanan iş birliği protokolü kapsamında eğitim, kültür, teknoloji geliştirme, ortak projelerin yapılması, toplumun refah seviyesinin artırılması için düzenli, sürdürülebilir eğitim ve projelerin düzenlenmesi, ortak stratejiler belirleyip deneyimleri aktarılması gibi birçok alanda kararlar alındı.

Avcılar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokolün önemine değinen üniversitenin mütevelli heyeti başkanı Abdulkadir Gayretli, “İlçe genelinde üniversiteler ve ilçe milli eğitime bağlı okullarda eğitim öğretim toplam öğrenci sayısı 100 bine yakın. Geleceğimiz öğrencilerimizin iyi bir eğitim alması en önemlisi. Bu iş birliği ile birlikte düzenli ve sürdürülebilir eğitimler düzenleyecek, deneyimlerimizi birbirimizle paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Eğitim Gücü-Sen Genel Başkanı Oğuz Özat’tan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili açıklama
  2. 'Akran zorbalığının ilkokula inme nedeni dijital dünya'
  3. TEKNOFEST Nükleer Enerji Teknolojileri Tasarım Yarışması ödülü, Hacettepe Üniversitesi'ne takdim edildi
  4. YÖK: Veri Analizi Okulu, ilk dönemini tamamladı
  5. ÖSYM, hafta sonu 3 sınav birden yapacak
  6. Bakan Tekin: Eğitim öğretim süreçleri siyasi perspektifin ötesinde karar verilmesi gereken bir konu
  7. Uluslararası Kodlama Olimpiyatları’nda ilk 10’da iki Türk öğrenci yer aldı
  8. Bilfen Yayıncılık, ‘Maarif Modeli’ne uygun yeni probil dergileri ve kitaplarını tanıttı
  9. 811 öğrenci, lisansüstü öğrenim için yurt dışına gönderilecek
  10. YEE ile Uluslararası Saraybosna Üniversitesi arasında ‘Türkoloji Protokolü’ yenilendi

© Copyright 2025

DHA