Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

1000 Yatırımlar Holding, Ufuk Yatırım’ın hissedarı olduğunu duyurdu

1000 Yatırımlar Holding, Ufuk Yatırım’ın hissedarı olduğunu duyurdu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

1000 Yatırımlar Holding, Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul'un hissedarı olmak için sözleşme imzaladığını haziran ayında duyurmuştu. Şirketten yapılan açıklamada, 9 Aralık tarihinde gerçekleşen kapanış işlemleri sonucunda, 1000 Yatırımlar Holding, Ufuk Yatırım paylarının bir kısmının sahibi haline geldiği belirtildi.

'PORTFÖYÜMÜZDE ÇEŞİTLİLİK SAĞLAMAMIZA KATKI SAĞLIYOR'

1000 Yatırımlar Holding CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Abdik, “Ufuk Yatırım’ın hissedarı olmak, büyüme stratejimiz doğrultusunda atılmış oldukça önemli bir adım. Borsa İstanbul’da işlem gören Ufuk Yatırım’ın hissedarı olmak, portföyümüzü genişletmemizin yanında portföyümüzde çeşitlilik sağlamamıza katkı sağlıyor. Gelecek için çalışmaya devam edeceğiz. Yatırımcılarımız ve paydaşlarımız için değer yaratmaya odaklanıyoruz. Ufuk Yatırım’la attığımız bu adım, bizleri daha da güçlendirecek ve yeni başarıların kapılarını aralayacak" dedi.

1995 yılından beri makine, ekipman, kara ve deniz vasıtaları ve diğer sabit kıymetlerin finansal kiralaması hedefiyle sektörde olan Ufuk Yatırım'ın faaliyet konusunun tüm sektörlerde, yatırım, danışmanlık, alım-satım ticareti, ithalat ve ihracat işleri olarak değiştiğini aktaran Abdik, “Bu önemli hamle, 1000 Yatırımlar Holding’in portföyünü genişleterek yeni alanlarda büyümesini ve güçlenmesini sağlayacak” diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Cevdet Yılmaz: Dünyanın oldukça üzerinde büyüme gösterdik
  2. GÖKSUR, deniz yüzeyine yakın seyreden gemi savar füzelerine karşı etkin koruma sağlıyor
  3. Yönetici kamu personeline seyyanen zam teklifi geri çekildi
  4. THY ve South African Airways ortak uçuş anlaşması imzalandı
  5. Paribu CoinMENA’yı 240 milyon dolara çıkabilecek bir anlaşmayla satın aldığını duyurdu
  6. Bakan Bayraktar: Enerji filomuzun 6'ncı gemisi Türkiye'de
  7. Cevdet Yılmaz: İhracatımızı 282 milyar doların üzerine çıkaracağız
  8. Bakan Şimşek: İhracatımızın teknoloji kompozisyonu iyileşti
  9. Bakan Bayraktar: Maden ihracatımız 6 milyar doları aşacak
  10. Continental Confectionery Company, ilk Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınladı

© Copyright 2025

DHA