Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

AEDAŞ'tan Burdur'a 30,2 milyon TL'lik yatırım

HİZMET verdiği her noktaya kesintisiz enerji sağlama hedefi ile çalışmalarına 7 gün 24 saat esası ile devam eden Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), 2013-2019 arasında Burdur'a 59,4 milyon TL'lik yatırım yaptı. AEDAŞ'ın bu yıl Burdur'a yapacağı yatırımların toplamı ise 30,2 milyon TL'yi bulacak.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

AEDAŞ, özelleştirme sürecinin tamamlandığı 2013 yılından itibaren bölgenin enerji altyapısını güçlendirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 2013-2019 arasında Burdur'a 59,4 milyon TL'lik yatırım yapan AEDAŞ, Mart 2020'den itibaren Türkiye'yi de etkisi altına alan Covid-19 salgınına rağmen hizmetlerini kesintisiz sürdürdü. Şirketin bu yıl Burdur'a yapacağı yatırımların toplamı ise 30,2 milyon TL'yi bulacak.

BU YILKİ YATIRIMLARIN YÜZDE 80'İ TAMAMLANDI

Şirket olarak planlamalarını yaparken her bölgenin ihtiyaçlarını önceden belirlediklerini ifade eden AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu, “Antalya, Burdur ve Isparta'da yaklaşık 2,2 milyon aboneye hizmet veriyoruz. Oldukça geniş bir coğrafyada görev yaptığımızdan her ili, hatta her ilçe ve sokağımızı özel olarak değerlendiriyoruz. Kesintisiz enerji için ne tür yatırımlara ihtiyaç duyulduğuna yönelik çalışma yapıyoruz. Bu çerçevede 2020 yatırım programında Burdur ilinde şebeke yatırımlarına ağırlık verdik. Trafo merkezine yeni fider tesisi, enerji nakil hattı, kırsal şebekelerin yenilenmesi ve şehir merkezindeki havai hatların yeraltına alınması gibi çalışmaları önceliklendirdik. Burdur'un enerji altyapısını güçlendirmek için bu yıl yapacağımız 30,2 milyon TL'lik yatırımın yüzde 80'ini hayata geçirdik. 2021 yılında da yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Diğer Haberler

  1. '2026 yılında yolcu sayısında Avrupa’da lider olacağız'
  2. Bakan Bolat: ABD Ticaret Odası ile oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik
  3. Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını 18 Aralık’ta yapacak
  4. Pegasus, Smartwings için Hollanda’da şirket kurdu
  5. Asgari ücret görüşmeleri başladı; Türk-İş masada yok
  6. Akkuyu NGS inşaat bölgesinde kapsamlı acil durum tatbikatı gerçekleştirildi
  7. Bakan Bolat: Üreticilerimizi haksız ithalat baskısına karşı korumaya devam edeceğiz
  8. Bakan Şimşek: Yapısal reformları kararlılıkla uygulamaya devam edeceğiz
  9. Et ve süt üreticileri: Süt arzındaki azalma mevsimsel; kısa sürede normale dönecektir
  10. Cevdet Yılmaz: Vatandaşımızın refahını kalıcı olarak yükseltmeyi hedefliyoruz

© Copyright 2025

DHA