Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

AJet’e APEX’ten ödül

AJet, Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği (APEX) tarafından ikinci kez ‘Dört Yıldızlı Düşük Maliyetli Havayolu’ ödülüne layık görüldü.

ABONE OL
İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)-

AJet, yolcu memnuniyetini önceliklendiren yaklaşımı ve uygun fiyat politikası ile havacılık sektörünün önde gelen organizasyonlarından Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği (APEX- The Airline Passenger Experience Association) tarafından ödüllendirildi. Dünyanın dört bir yanından yolcuların yaklaşık 1 milyon uçuş için yaptığı bağımsız değerlendirmeler sonucu verilen ödüllerde; AJet, ‘Dört Yıldızlı Düşük Maliyetli Havayolu’ ödülünü ikinci kez aldı. APEX 2026 yolcu değerlendirmesinde, yaklaşık 600 hava yolu arasından öne çıkarak dünyanın en iyi 10 düşük maliyetli hava yolu şirketi arasına giren AJet, kendi kategorisinde ödül olan tek Türk markası oldu.

AJET’İN HİZMET KALİTESİ BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİ

APEX ödünü değerlendiren AJet Genel Müdürü Kerem Sarp, "APEX tarafından ikinci kez ödüle layık görülmenin gururunu yaşıyoruz. Bu ödülle misafirlerimize sunduğumuz uçuş deneyimi, konfor ve hizmet kalitesi, uluslararası alanda bir kez daha tescillendi. Mevcut SAFA puanımız 0,30 olup, bu puanı daha da aşağı çekmekte kararlıyız. Uçuş emniyetimizden ödün vermeden, hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz” dedi.

Diğer Haberler

  1. AJet Rotterdam seferlerine başladı
  2. İstanbul AFSİAD Başkanı Çelik'ten İçişleri Bakan Yardımcılığına atanan Vali Yiğitbaşı'na kutlama mesajı
  3. CANiK ve grup şirketleri, Enforce Tac 2026'ya katılıyor
  4. ‘Bir Sofra da Sen Kur’ ile iftar sofraları ihtiyaç sahipleriyle buluştu
  5. Gençleri, beyaz eşya sektörüne hazırlayan proje 'TEKSİN' adıyla sürüyor
  6. Ticaret Bakanlığı'ndan market denetimi
  7. Daikin Türkiye, KKTC'de bayi ve iş ortaklarıyla bir araya geldi
  8. TOBB: Kurulan ve kapanan şirket sayıları azaldı
  9. 'Birlikten Lezzet Doğar' projesi devam ediyor
  10. Enerjisa Enerji 7 yıl vadeli 10 milyar TL tutarındaki tahvil ihracını tamamladı

© Copyright 2026

DHA