Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

AJet’ten üç yeni hat

AJet, Avrupa, Azerbaycan ve Mısır’da 3 yeni noktaya uçuş başlatarak uçuş ağını genişletmeye devam ediyor.

ABONE OL
İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)-

Havayolu şirketinin uçuş başlatacağı yeni uçuş noktaları arasında İstanbul-Stokholm ve İstanbul Nahçıvan-Gence hatları ile Ankara-Kahire hattı yer alıyor. Yeni hat açılışları ile 2025’in ilk yarısında 4 ülkede 8 yeni dış hattı uçuş ağına ekleyen AJet, yurt dışındaki destinasyon sayısını 33 ülkede 58 noktaya çıkaracak. İstanbul- Kahire hattında seferleri bulunan AJet, Ankara’dan da Kahire’ye sefer başlattı. Esenboğa Havalimanı’ndan Kahire’ye ilk sefer, 1 Haziran’da yapıldı.

Yeni hat ile AJet, Ankara’dan Kahire’ye direkt uçuş yapan tek hava yolu oldu. AJet’in Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Kahire Uluslararası Havalimanı’na seferleri, yaz sezonunda haftada 3 gün, karşılıklı yapılacak. Avrupa’da destinasyon sayısını artıran AJet’in bir diğer rotası, İskandinav ülkelerinin gözde başkenti Stokholm oldu.

2 Haziran itibarıyla başlayacak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Stokholm Arlanda Havalimanı arası direkt seferler, haftanın her günü yapılacak. İstanbul - Gence - Nahçıvan arasındaki seferler ise, 3 Haziran itibarıyla başlayacak. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Gence Havalimanı ve Nahçıvan Havalimanı arasındaki uçuşlar haftada 2 sefer olarak yapılacak.

Diğer Haberler

  1. Ayvalık'tan çıkan zeytinyağı markası Aivalos'un yurt dışına açılma hedefi
  2. Albayrak Finans, Ümraniye şubesini hizmete açtı
  3. Romanya'daki yatırım fırsatları İstanbul'da konuşuldu
  4. Aydem Yenilenebilir Enerji'nin bağımsız yönetim kurulu üyesi Betül Sarıkaya oldu
  5. AJet’in CIP salonu yenileniyor
  6. ‘81 İlde 81 Orman’ projesi ilkbahar dikimleriyle devam ediyor
  7. Milas-Bodrum Havalimanı sezonun ilk dış hat uçuşunu karşıladı
  8. Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyatta biber satışına inceleme; 1,8 milyon TL ceza
  9. SAS Havayolları, Kopenhag - İstanbul Havalimanı seferlerine başlıyor
  10. TOBB, kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini açıkladı

© Copyright 2026

DHA