Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Akdeniz Chemson ‘Ege’nin en büyük 100’ü listesinde yer aldı

PVC stabiliztör üreticisi Akdeniz Chemson, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın üretimden satışlara göre açıkladığı ‘100 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde bu yıl 23’üncü sırada yer aldığını duyurdu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

OYAK Grup şirketlerinden Akdeniz Chemson, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın üretimden satışlara göre hazırladığı ‘100 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde bu yıl da yer aldı. Akdeniz Chemson bu yılki listeye 23’üncü sıradan girdi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bugün 110’u aşkın ülkeye satış yapan Akdeniz Chemson, hizmet verdiği sektörlere yönelik çapraz ürün satış portföyünü geliştirmeye devam ediyor. Avrupa, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Kuzey Afrika, Ortadoğu, ABD, Çin, Brezilya ve Avustralya’yı hedef pazarları olarak belirleyen Akdeniz Chemson, halen ara ürün bazında entegre bir yapıyla işleyen altı tesisinde üretim yapıyor. Şirket kalsiyum, çinko ve kurşun bazlı stabilizatör ara ham maddelerinin büyük bölümünü bu tesislerde üretiyor.”

Diğer Haberler

  1. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'faiz politikası' haberlerine yalanlama
  2. THY, 133 ülkede 351 şehre uçuş düzenliyor
  3. Bakan Yumaklı, Konya Şeker Fabrikası'nı ziyaret etti
  4. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan talep daralması uyarısı
  5. Çevrim içi yemek platformlarının komisyon bedellerine şeffaflık düzenlemesi
  6. Belediye Başkanı Alemdar: Adapazarı-Hendek arası demiryolu ulaşımı için ilk adım atıldı
  7. Rusya ve Özbekistan nükleer ve ilgili alanlarda iş birliği için yol haritası imzaladı
  8. Bakan Bolat, Suudi Arabistan Büyükelçisi Abualnasr'ı kabul etti
  9. Petrol Ofisi’nden bin TL'lik yakıt alımına kampanya
  10. AJet Genel Müdürü Sarp: Başkentimizi dünya başkentlerine bağlama gururunu yaşıyoruz

© Copyright 2026

DHA