Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Akmerkez GYO’ya ‘Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü’

19’uncu GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl ‘Yeniden Başlat’ mottosuyla İstanbul’da gerçekleşti. Zirvede Akmerkez, geçtiğimiz sene de aldığı ‘Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü’nün sahibi oldu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından organize edilen zirvede, Türkiye’nin dört bir yanından sektör temsilcileri, iş dünyasının lider isimleri ve uzman konuşmacılar bir araya gelerek gayrimenkul alanındaki dönüşüm ve gelişim başlıklarını ele aldı. Zirvede, sektörün geleceği ve sürdürülebilir yapılaşma gibi kritik konular masaya yatırıldı.

ÖDÜLÜ, AKMERKEZ GYO GENEL MÜDÜRÜ HAKAN TÜMKAYA ALDI

Bu yılki zirve kapsamında verilen GYO Ödülleri’nde Akmerkez, 2023 tarihinde aynı zirvede aldığı ‘Pay Başına En Yüksek Temettü Dağıtan GYO’ ödülünü tekrar kazandı. Ödülü Akmerkez GYO Genel Müdürü Hakan Tümkaya aldı.

Tümkaya, Akmerkez’in başarılarının devamlılığını sağlamaktan dolayı gurur duyduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz yılın ardından bu sene de aynı ödüle layık görülmemiz, Akmerkez olarak uzun vadeli stratejilerimizin doğruluğunu ve sektördeki öncü rolümüzü bir kez daha kanıtlamıştır. Gayrimenkul sektöründe değer yaratmak sadece bugüne değil, geleceğe de yatırım yapmayı gerektiriyor. Yatırımcılarımıza yüksek temettü sağlamanın yanı sıra yenilikçi ve sürdürülebilir projelerle büyümeye devam ediyoruz. Bizim için başarı, yalnızca finansal sonuçlardan ibaret değil; aynı zamanda sektöre ilham vermek, örnek teşkil etmek ve Türkiye gayrimenkul piyasasını uluslararası standartlara taşımaktır. Bu ödül, bize bu misyonumuzu daha da ileriye taşımak adına büyük bir motivasyon kaynağı oldu.”

Diğer Haberler

  1. Türkiye'nin toryum hazinesi; 4 bin yıllık enerji
  2. Garanti BBVA, 125 milyon dolarlık sürdürülebilir tahvil ihracını tamamladı
  3. Canik, Azerbaycan’daki ADEX 2026’da ürünlerini sergileyecek
  4. SPK'dan tasfiyeye konu fonlardaki talimatlara ilişkin açıklama
  5. Tavşanlı yatırım alanı ilan edildi; eski maden sahaları endüstri bölgesine dönüşecek
  6. Garanti BBVA ve BBVA, New York İklim Haftası’nda yer aldı
  7. Çumra Şeker’de 23’üncü kampanya açılışı gerçekleştirildi
  8. Birevim’den Emlak Katılım açıklaması
  9. Orzax’a ‘Türkiye’nin En İtibarlı Markası’ ödülü
  10. ‘Here Event olarak turizm alanında 800 bin dolarlık teknolojik yatırımımız oldu’

© Copyright 2026

DHA