Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Albaraka Türk’ten ‘Araç, Konut ve İhtiyaç Finansmanı’ açıklaması

Albaraka Türk uygun oranlar ile araç, konut ve ihtiyaç finansman kampanyalarını duyurdu. Kampanya ile birlikte araç finansmanında yüzde 1,79, konut finansmanında yüzde 1,69 ve ihtiyaç finansmanında yüzde 1,90’dan başlayan kâr oranları ile finansman imkânı sunuluyor.

ABONE OL
İSTANBUL (DHA)

Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka Türk, yeni finansman kampanyalarını bireysel müşterilerinin kullanımına sundu. Araç, konut ve ihtiyaç finansmanı özelinde düzenlenen kampanyalar ile müşterilere avantajlı oranlarla finansman imkânı sunulacak.

Yeni duyurulan araç finansmanı kampanyası ile müşterilere hem sıfır kilometre hem de ikinci el araçlara 48 aya varan vadeler ile finansman sağlanabilecek. Yüzde 1,79’dan başlayan imkânı oranıyla sunulan araç finansmanı kampanyasında müşteriler ayrıca avantajlı kasko tekliflerinden yararlanabilecek ve Otorapor Gold ve Silver Ekspertiz paketini yüzde 25 indirim ile yaptırabilecek.

İHTİYAÇ, KONUT VE ARAÇ FİNANSMANI

Araç finansmanıyla birlikte konut finansmanını da duyuran bankanın yaptığı yazılı açıklamada, “Bireysel müşterilere kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Yüzde 1,69’dan başlayan kâr oranları ile sunulan finansman kampanyasında dilediğiniz eve 120 ay vade ile rahat rahat geri ödemelerinizi yaparak sahip olabilirsiniz” denildi.

Araç ve konut finansmanı kampanyalarıyla birlikte ihtiyaç finansmanı kampanyasını da duyuran banka, yüzde 1,90’dan başlayan kâr oranları ile bireysel müşterilere finansman sağlayacağını bildirdi. Bu kampanyada müşterilerin, 3 ay ödemesiz dönem ve 36 aya varan vade imkânlarından yararlanabileceği belirtildi.

 

Diğer Haberler

  1. TÖSHİD Nane ile devam
  2. Bakan Bolat: 2,5 yılda tüketiciyi korumaya yönelik 6,8 milyar lira ceza uygulandı
  3. Akkuyu Nükleer A.Ş., 'Açık Kapı Günü 2025' etkinliğine ev sahipliğini yapacak
  4. Yemeksepeti, Kurye Festivali’nde iş ortaklarını ağırladı
  5. Rabi Mobilya'dan üretim kapasitesini 25 bin adede çıkaracak yeni yatırım
  6. TOBB: Kasım ayında kurulan ve kapanan şirket sayısı azaldı
  7. TÜİK: Sosyal koruma harcaması yüzde 84,1 arttı
  8. TÜİK: Tüketici güven endeksi yüzde 1,8 azaldı
  9. Kozmetikte 'sahte ürün' ve 'influencer' sorunu
  10. Luxera GYO, NEW ERA 2030 vizyonuyla 2026’da 4 yeni projeye başlayacağını duyurdu

© Copyright 2025

DHA