Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

ASELSAN ile Koluman Otomotiv arasında stratejik iş birliği anlaşması

ASELSAN ile Koluman Otomotiv, stratejik iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşma töreni, 16’ncı Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı (IDEF 2023) kapsamında gerçekleştirildi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

ASELSAN'ın ürün geliştirme ve maliyet iyileştirme çalışmalarına katkı sağlamayı hedefleyen stratejik iş birliği anlaşması, ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol ve Koluman Otomotiv YK Başkanı Kaan Saltık tarafından imzalandı. ASELSAN, stratejik iş birliği anlaşmalarıyla tedarik zincirindeki öncü firmaları belirleyerek, uzun vadeli ve karşılıklı fayda sağlayacak iş birlikleri oluşturmayı amaçlıyor. 

Koluman Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık konuya ilişkin, "Öncelikle bu tören için iş ortağımız ASELSAN'a teşekkürlerimi sunuyorum. ASELSAN, yıllardır birlikte çalıştığımız Türkiye'nin en önde gelen şirketlerinden biridir. Bu süreçte ve ileriki süreçte iş birliğimiz güçlenerek devam edecektir” dedi.

Diğer Haberler

  1. İş Bankası'nın aktif büyüklüğü 4,6 trilyon TL'ye ulaştı
  2. 'Sigara içeni değil, toplumu da zehirliyor'
  3. Fakir Hausgeräte, Ambiente Fuarı'na 60 inovatif ürünüyle katıldı
  4. KOSGEB: Depremden etkilenen 94 bin 216 işletmeye 55,74 milyar TL kaynak sağladık
  5. ‘Sanata Teşvik ve Sanatla Yaşam Programı’ için protokol imzalandı
  6. SMİ Derneği üyeleri, kiralama sektöründeki yeşil dönüşüm için buluştu
  7. Deprem bölgesine 3,6 trilyon lira ekonomik destek sağlandı
  8. Şikayetvar: Ocak ayında market alışveriş şikayetleri yıllık toplamı geçti
  9. Adıyaman Destek Market, iki yılda 87 bin kişiye ulaştı
  10. Sancaktepe’de yatay mimari odaklı üç etaplı konut projesi

© Copyright 2026

DHA