Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Göktaş: Şubat ayında 872 milyon TL SED ödemesi yaptık

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için şubat ayında 872 milyon 400 bin TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını bildirdi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakan Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada, çocuklara yönelik hizmetlere özel önem verdiklerini ve çocukların farklı ihtiyaçlarını gözeterek hizmetlerini çeşitlendirdiklerini belirterek, bu doğrultuda SED ile çocukları, ailelerinin yanında ve sosyal çevresi içerisinde desteklediklerini ifade etti. Çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı birer fert olarak yetişmeleri için tüm gayretleriyle çalıştıklarını belirten Göktaş, "Bu kapsamda çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için şubat ayına ilişkin 872 milyon 400 bin TL SED ödemesi yaptık" dedi.

Aile bütünlüğünün korunmasına ve çocukların ailelerinin yanında geleceğe hazırlanmasına önem verdiklerini söyleyen Göktaş, şunları kaydetti: "Çocukların aile ortamında büyümelerinin, toplumsal değerlerin korunmasında vazgeçilmez bir rolü olduğuna inanıyoruz. Aile odaklı sosyal hizmet modellerimiz ile çocukların öncelikli olarak aile şefkati ve sıcaklığı ile yetişebilmeleri için gayret gösteriyoruz."

Diğer Haberler

  1. Türkiye ile Mısır’ın müşterek değerlerine vurgu yapıldı
  2. İngiltere'den gelen heyet Ankara ve İstanbul’da temaslarda bulundu
  3. İstanbul Havalimanı'ndaki Genel Havacılık Terminali'nin yapımı sürüyor
  4. TAV Almatı'da yeni terminali açtı
  5. CarrefourSA, 4 ayrı kurbanlık hisse paketi sunuyor
  6. Hürriyet İK geri dönüyor
  7. Dinçer Lojistik ve Octovan’dan ‘XL’ iş birliği
  8. Mehmet Ferman Doğan: Türkiye turizmi zirveye doğru ilerliyor
  9. KARDEMİR 29’uncu Olağan Genel Kurulu yapıldı
  10. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Cari açığın düştüğü, rezervlerin arttığı bir dönemdeyiz

© Copyright 2024

DHA