Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Göktaş: Şubat ayında 872 milyon TL SED ödemesi yaptık

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için şubat ayında 872 milyon 400 bin TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını bildirdi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakan Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada, çocuklara yönelik hizmetlere özel önem verdiklerini ve çocukların farklı ihtiyaçlarını gözeterek hizmetlerini çeşitlendirdiklerini belirterek, bu doğrultuda SED ile çocukları, ailelerinin yanında ve sosyal çevresi içerisinde desteklediklerini ifade etti. Çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı birer fert olarak yetişmeleri için tüm gayretleriyle çalıştıklarını belirten Göktaş, "Bu kapsamda çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için şubat ayına ilişkin 872 milyon 400 bin TL SED ödemesi yaptık" dedi.

Aile bütünlüğünün korunmasına ve çocukların ailelerinin yanında geleceğe hazırlanmasına önem verdiklerini söyleyen Göktaş, şunları kaydetti: "Çocukların aile ortamında büyümelerinin, toplumsal değerlerin korunmasında vazgeçilmez bir rolü olduğuna inanıyoruz. Aile odaklı sosyal hizmet modellerimiz ile çocukların öncelikli olarak aile şefkati ve sıcaklığı ile yetişebilmeleri için gayret gösteriyoruz."

Diğer Haberler

  1. Garanti BBVA'nın, 2025 yılı net karı 111 milyar TL'yi geçti
  2. Param 2025 yıl sonu verilerini açıkladı
  3. BtcTurk | Kripto'da Tether Gold (XAUt) işlemleri 8 Şubat’a kadar komisyonsuz
  4. 'Aksaray'da, 1 milyon küçükbaş varlığı var'
  5. UzOman, Hektaş Özbekistan'a ortak oluyor
  6. İzmir AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı
  7. AJet, IATA sertifikasını aldı
  8. 'Altındaki artış, gayrimenkul, otomobil ve beyaz eşyayı etkiliyor'
  9. Cevdet Yılmaz: Programımızın ana istikameti ülkemizi tek haneli enflasyona kavuşturmak
  10. Bakan Şimşek: Ocak ayı enflasyonunda dönemsel unsurlar belirleyici oldu

© Copyright 2026

DHA