Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Siemens Türkiye yeni ürünü Reyrolle 5’i sektörle buluşturdu

Siemens Türkiye Elektrifikasyon ve Otomasyon iş birimi, 5-15 Eylül tarihleri arasında İzmir, Ankara ve İstanbul’da gerçekleşen Dağıtım Günleri Etkinliği’nde sektör paydaşları ile bir araya gelerek yeni ürün Reyrolle 5’in lansmanını gerçekleştirdi. Reyrolle 5, tüm özellikleri ile katılımcılardan tam not aldı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Siemens Türkiye’nin sektör paydaşları ile bir araya geldiği ve enerji sektörünün geleceğinin konuşulduğu Dağıtım Günleri Etkinliği’nde, Aşırı Akım Rölesi, Fider Koruma Rölesi, RTU (Uzak Uç Birimleri) ve Dağıtım Otomasyon Ürünleri hakkında da bilgiler paylaşıldı. Katılımcıların beklenti ve isteklerine yönelik geliştirilen ürün portföyleri paydaş görüşlerine sunulduğu etkinlikte Siemens Türkiye ekibi, 6 gün boyunca farklı şehirlerde Reyrolle 5 ürününün lansmanını da gerçekleştirerek Dağıtım Günleri Etkinliği’ni tamamladı. Şirket, sektörünün gelişimi adına çalışmalara devam etmeyi hedefliyor.

Etkinlikte lansmanı gerçekleşen Reyrolle 5, tüm fonksiyon ve siber güvenlik altyapılarını bünyesinde bulundurarak müşterilerin değişen ihtiyaçlarına yanıt olmayı hedefliyor.

Diğer Haberler

  1. Turizmde 'altın sezon' başladı; hedef 40 milyon turist
  2. Sağlık Bakanı Memişoğlu, Muş’ta sağlık yatırımlarını değerlendirdi
  3. İş Bankası'na yaklaşık 1,3 milyar dolar sürdürülebilir sendikasyon kredisi
  4. Turkcell'in dijital kumbarası Tumbara 1 yaşında
  5. Bakan Şimşek: Cari açığın yönetilebilir seviyelerde kalmasını bekliyoruz
  6. Sabiha Gökçen Havalimanı, Türkiye’nin en değerli markaları arasında yer aldı
  7. Altur Turizm, filosuna 30 MAN ve NEOPLAN otobüs kattı
  8. TÜİK: Dış ticaret haddi 1,9 puan arttı
  9. Eska Edition projesinin Kent Etabı satışa sunuldu
  10. TCMB, nisan ayı cari açık verilerini açıkladı

© Copyright 2026

DHA