Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

BinBin Hırvastistan’ın Cakovec şehrinde faaliyete başladı 

Mikromobilite alanında teknoloji üreten, çevreci ve pratik ulaşım çözümleri sunan şirket BinBin, Hırvastistan’ın Cakovec şehrinde faaliyete başladığını açıkladı.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

 

Bulgaristan ile başladığı yurt dışı açılımını Bosna Hersek, Hırvatistan ve Makedonya’yla sürdüren; GO Sharing satın alması ile Batı Avrupa’ya da giriş yapan BinBin, hizmet alanına yeni bir şehri daha ekledi. Dünya genelinde 5 ülkede toplamda 19 şehirde kullanıcılarına pratik ve çevreci bir ulaşım alternatifi sunan şirketin yeni rotası ise Kuzey Hırvatistan’daki Cakovec şehri oldu. 

“YURT DIŞI PAZARINDAKİ BAŞARIMIZ YENİ YATIRIMLAR NOKTASINDA BİZLERİ CESARETLENDİRİYOR” 

BinBin CEO’su Kadir Abdik, konuya ilişkin değerlendirmesinde, büyüme ve gelişme stratejileri doğrultusunda doğru adımlar attıklarını belirterek şunları söyledi:  

“Ülkemizde gerçekleştirdiğimiz sürdürülebilir mikromobilite ulaşım çözümlerini geçtiğimiz yıl Hırvatistan’da da sunmaya başlamıştık. Bir yılı gibi kısa bir sürede yeni model scooter’larımız ve operasyonel kalitemizle kısa zamanda ülkenin vazgeçilmez bir parçası haline geldik. Hırvatistan halkının bu kısa sürede göstermiş olduğu yoğun ilgi yeni yatırımlara adım atma noktasında bizleri cesaretlendirdi. Bundan sonraki süreçte de özellikle yurt dışı pazarında edindiğimiz kıymetli tecrübeden de güç alarak farklı lokasyonlardaki kullanıcılarla buluşmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

 

 

Diğer Haberler

  1. Cevdet Yılmaz: Tarımda yükselen yaş ortalamasını geriye çevirmemiz gerekiyor
  2. İnnova Proje Yönetişimi Zirvesi Ankara’da düzenlendi
  3. Filoya 1 ayda 6 yeni uçak katıldı
  4. Rize-Artvin Havalimanı bugüne kadar 4,2 milyon yolcuya hizmet verdi
  5. Merkez Bankası Başkanı Karahan: Enflasyonun 2026 yıl sonunda yüzde 26 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz
  6. TÜİK: Tarım ürünleri üretici fiyatları nisanda arttı
  7. Hisarcıklıoğlu: Belçika ile 15 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefini destekliyoruz
  8. ‘Tekstil Sektöründe Su Yönetimi’ programı ilk webinarı ile başladı
  9. Bakan Şimşek'ten 'cari açık' değerlendirmesi
  10. Yemeksepeti 25’inci yılında 1,7 milyar adetlik sipariş arşivini paylaştı

© Copyright 2026

DHA