Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

BingX, Copin ile ı̇ş birliği gerçekleştirdi

Kripto para borsası BingX, dijital varlıklar için finansal hizmetler platformu olan Copin.io ile iş birliğine gittiğini duyurdu. İş birliği, özel türev hizmetleri birlikte yaratmayı ve kullanıcıların işlem deneyimlerini yeni zirvelere taşımayı hedefliyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Kripto para borsası BingX ile Copin.io stratejik iş birliğine gitti. Bu iş birliği kapsamında Copin.io, BingX için bağımsız bir broker olarak hareket ederek varlık korumasını geliştirecek ve kullanıcılara BingX'in likidite deneyimine erişim sağlayacak. Öte yandan kullanıcılar, Copin.io'nun Web3 alanı için tasarlanmış copy trading çözümlerinden yararlanarak BingX'teki zincir içi yatırımcıları da keşfedebilecek ve analiz edebilecek.

BingX Genel Ürün Yöneticisi (CPO) Vivien Lin, iş birliğine ilişkin açıklamasında "Bağımsız aracı kurum likidite hizmetlerimizi Copin.io'nun küresel kullanıcı tabanına genişletmekten memnuniyet duyuyoruz. Amacımız, aracı kurum ortaklık ağımızı genişletmek. BingX'in derinliğini ve likiditesini dünya çapındaki büyük aracı kurumlara, platformlara ve kuruluşlara daha da genişleterek aracı kurum programlarının ve ekosistemlerinin birlikte geliştirilmesini sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

İş birliğine ilişkin yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere de yer verildi:

“İş birliği, BingX'in tüm kripto para aracı kurumlarına açık olan Küresel Aracı Programını da kapsıyor. Bu program, BingX'in Sürekli Vadeli İşlemler ve Spot piyasalarında işlem yaparak komisyon kazanma fırsatları sunuyor. BingX Broker Programı’na katılan aracılar, yüzde 55'e varan alım satım komisyonları, günlük ödemeler ve diğer finansal teşvikler de dahil olmak üzere bir dizi avantajdan yararlanacak. Ayrıca BingX, oran limitleri ve diğer özel hizmetler de dahil olmak üzere bireysel ihtiyaçlara göre uyarlanmış özel API desteği de sağlamaktadır.”

Diğer Haberler

  1. Türk Telekom’dan KAP açıklaması
  2. Migros, yılın ilk yarısında toplam 6,3 milyar TL yatırım yaptı
  3. SANKON Genel Başkanı Cevahiroğlu: Terörsüz Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz
  4. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Alemdar: Sakarya’yı ulusal ve küresel ölçekte tanıtıyoruz
  5. THY tarihinin en uzun uçuşunu Juventus ile gerçekleştirdi
  6. Bakan Uraloğlu: 24 yılda 519 kilometre uzunluğunda 4 bin 272 köprü inşa ettik
  7. MediaMarkt’tan klima bakımı hizmeti
  8. AJet’ten gençlere özel kampanya
  9. İş Bankası’ndan KOBİ’lere ‘Finansal Sağlık Raporu’
  10. TÜİK: Dış ticaret haddi haziranda azaldı

© Copyright 2026

DHA