Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bizim Toptan, 30'uncu Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'na katıldı

Geçen yılın sonunda ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren g2m şirketinin hisselerini Yıldız Holding'den devralan Bizim Toptan, Antalya'da düzenlenen 30'uncu Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'na 'Zirvede Biz Varız' sloganıyla katıldı.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA) -

Antalya’da 6 Şubat’ta başlayan ve bugün sona erecek olan fuarda Bizim Toptan CEO'su Hüseyin Balcı ve g2m Genel Müdürü Furkan Akiner, ziyaretçilerle bir araya gelerek şirketlerin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

“BİZİM TOPTAN VE G2M İŞ BİRLİĞİ EDT'DEKİ GÜCÜMÜZÜ DAHA DA ARTIRACAK"

Bizim Toptan ve g2m olarak güçlerini birleştirerek sektörde sinerji oluşturduklarını belirten Bizim Toptan CEO'su Hüseyin Balcı, “Ülkemizin pazar erişimi en yüksek, en fazla işletmeye dokunan, en yaygın organize toptan marketiyiz. Bu konumumuz; 40 yılı geçen ev dışı tüketim (EDT) kanalı tecrübesi sayesinde geniş bir satış ve distribütörlük ağı bulunan g2m'nin bünyemize katılmasıyla daha da güçlendi. Yeni yapılanmayla birlikte EDT kanalında açık ara lider konumundayız. Geniş ürün yelpazemizle bu fuarda yer almaktan ve sektör paydaşlarıyla bir araya gelmekten çok mutluyuz" dedi.

Diğer Haberler

  1. Balsu Gıda'dan KAP açıklaması
  2. Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç ikinci kez GSMA Yönetim Kurulu’na seçildi
  3. ‘Türk yatırımcıların Yunanistan Golden Visa programına ilgisi artıyor’
  4. Genç Yetenekler ‘Yapay Zeka ile Geleceğin İş Dünyası’ programında buluştu
  5. Hepsiburada, TEKNOFEST Güneydoğu'da teknoloji tutkunlarıyla buluştu
  6. Fakir Hausgeräte’den Kurtaran Ev’e 100 bin TL’lik destek
  7. Bakan Şimşek: Dezenflasyon ulaştırma hariç genele yayılıyor
  8. Garanti BBVA ve anbean, gençlerin dünyasını Youniverse’te buluşturdu
  9. Eczacıbaşı Enerji Yatırımları ve Samsung C&T yenilenebilir enerjide güçlerini birleştirdi
  10. McDonald’s’tan çocuk ve yetişkinlere doğum günü paketi

© Copyright 2026

DHA