Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Boyner'in 'Askıda İyilik' projesi yılbaşında da devam ediyor

Boyner, 'Askıda İyilik' projesinin yılbaşında da devam edeceğini duyurdu. Yeni yıl alışverişi yapanların alışverişine ekleyeceği 'Askıda İyilik' paketleri 199 liradan satışa sunuldu. Elde edilecek gelirle deprem bölgesine destek sağlanması hedefleniyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Markadan yapılan yazılı bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

"Bugüne kadar 60 binden fazla paketin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı 'Askıda İyilik' projesi, aslında geçmişten günümüze uzanan bir dayanışmanın Boyner yansıması. Günümüzde bu modeli giyim desteği ile sürdüren Boyner'in 'Askıda İyilik' projesi bazen bir ekmek, simit veya herkesi iyilikle küçük bir adım atmaya teşvik eden 'Askıda Yardımlaşma' geleneğine dayanıyor.

"Geçmişten bugüne tüm dünyada milyonlarca insanı bir araya getiren bu gelenek ihtiyaç sahipleriyle iyilik yapanlar arasında şeffaf bir köprü görevi görüyor.  Proje aracılığıyla Lokman Hekim Sağlık Vakfı iş birliği ile 2016'dan bu yana binlerce iyilik paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış olmanın mutluluğunu yaşayan Boyner, bu yıl da 'Askıda İyilik' paketleriyle herkesi yeni yılı iyilikle karşılamaya davet ediyor."

Diğer Haberler

  1. Ankara'da yetiştiricilere 12,5 milyon liralık veteriner desteği
  2. THY, Air China ile kod paylaşım anlaşmasını genişletti
  3. İş Bankası, İş’te KOBİ Sigortası İşCep’teyi hizmete sundu
  4. McDonald’s Türkiye’den okulların açılışına özel 'Çarkıfelek' kampanyası
  5. 'Akaryakıta zam gelecek' denilerek satış yapılmadı iddiası
  6. Finansal İstikrar Komitesi toplandı
  7. Türk Telekom International bölge coğrafyasının teknoloji konumunu güçlendiriyor
  8. TURKA ile Altınay Robot arasında iş birliği protokolü imzalandı
  9. Dijital dönüşümle yeni nesil seyahat ekosistemi
  10. TÜİK: Ücretli çalışan sayısı temmuzda arttı

© Copyright 2026

DHA