Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bybit CEO’su Zhou: Türkiye’de uzun vadeli büyümeyi hedefliyoruz

Küresel kripto varlık platformu Bybit’in Türkiye’deki kuruluşu Bybit TR’nin ofisi açıldı. Açılış nedeniyle Türkiye'ye gelen Bybit CEO’su ve kurucusu Ben Zhou, Türkiye pazarına yönelik uzun vadeli büyüme hedeflerine ilişkin, “Türkiye tarihsel olarak çok önemli bir ülke ve bölge; Asya ile Avrupa'nın kesiştiği nokta. Ekonomik ve ticari açıdan her kripto varlık platformu için her zaman kritik bir pazar oldu. Bybit yaklaşık beş-altı yıldır Türkiye'de. Bu ofis, burada kalıcı olduğumuzun ve uzun vadeli büyümeye bağlılığımızın göstergesi” ifadelerini kullandı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Türkiye’deki lisans sürecine ve düzenleyici çerçeveye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bybit CEO’su ve kurucusu Ben Zhou, “BAE dahil pek çok bölgede lisanslı olarak faaliyet gösteriyoruz. Türkiye, bence dünyanın en sıkı lisans rejimlerinden birine sahip. Ancak bu, iyi bir rejim olduğu anlamına da geliyor. Türkiye'deki düzenleyici kurumlar müşteri güvenliği, yerel kontrol, uyum, yaptırımlar ve suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi konularına büyük önem veriyor. Sürecin tamamını yerel düzeyde eksiksiz yürütüyoruz. Bu yüksek standartların nihayetinde kullanıcılarımızın yararına olduğuna inanıyoruz” dedi.

‘BURADA OLMAKTAN BÜYÜK HEYECAN DUYUYORUM’

Zhou, “Türkiye'deki düzenleyici kurumlar, müşteri varlıklarının ayrıştırılması ve yerel altyapı konusunda son derece titiz. Bu gerekliliklere uyum, müşteri varlıklarını korumaya yönelik taahhüdümüzün temelidir. Bugün yaklaşık 30 kişilik yerel bir ekibimiz var ve bu sadece ilk ofisimiz. Tam lisansla birlikte, muhtemelen 12 ila 24 ay içinde çalışan sayımızı ikiye katlamayı, ofisimizi genişletmeyi ve yerel büyümemizi sürdürmeyi planlıyoruz. Burada olmaktan büyük heyecan duyuyorum. Türkiye'ye çok daha sık geleceğim ve pazarı büyütmenin yanı sıra yerel kullanıcılara güven vermek için çalışacağız” diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. TÜİK: Ekonomik güven endeksi yüzde 0,7 arttı
  2. Yıldız Holding Yönetim Kurulu’na Dr. Erdem Erkul ve Neslihan Tonbul katıldı
  3. Petkim, Master Plan projesi kapsamında çalışmalara başladı
  4. TCC Group Holdings, çimento üreticisi IFCEM Group’u bünyesine kattığını duyurdu
  5. Türkiye'nin toryum hazinesi; 4 bin yıllık enerji
  6. Garanti BBVA, 125 milyon dolarlık sürdürülebilir tahvil ihracını tamamladı
  7. Canik, Azerbaycan’daki ADEX 2026’da ürünlerini sergileyecek
  8. SPK'dan tasfiyeye konu fonlardaki talimatlara ilişkin açıklama
  9. Tavşanlı yatırım alanı ilan edildi; eski maden sahaları endüstri bölgesine dönüşecek
  10. Garanti BBVA ve BBVA, New York İklim Haftası’nda yer aldı

© Copyright 2026

DHA