Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cüneyd Zapsu, gençlerle buluştu

 İş insanı Cüneyd Zapsu, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencileri ile buluştu. Gençlerle deneyimlerini paylaşayan Zapsu, Terörsüz Türkiye sürecine dair "Herkes bu başarı için birlikte çalışmalı" dedi.

ABONE OL
VAN, (DHA) -

İş insanı Cüneyd Zapsu, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Hem siyasi yaşamından hem de iş hayatına dair deneyimlerini anlattı. Terörsüz Türkiye sürecine dair görüşlerini de gençlerle paylaştı. Zapsu, “Bölgenin kalkınması için süreci herkes desteklemeli" diye konuştu. Türkiye'deki birlik ve beraberliğe vurgu yapan Zapsu, “Türkiye tamamen bir birlik haline gelirse durdurulamaz burası. Barış olduğunu düşünün tamamen. Ben iş insanı olarak söylüyorum. Bir terör korkusu olmayınca tabiki buraya yatırım yapılacak. O yüzden herkesin bu başarı için birlikte çalışması gerekir" ifadelerini kullandı.

Zapsu gençlerle sohbetinde İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamlarına da değindi. Bir anısını anlatan Zapsu, "Daha Gazze operasyonu başlamadan videolarımı çekmeye başlamıştım. Bütün dünyaya İngilizce çektim. Çünkü başlayacağı o kadar belliydi ki" dedi.

Cüneyd Zapsu, hızla gelişen yapay zekaya da değindi. "Yapay zeka artık kendini geliştirmeye başladı" diyen Zapsu, “Mesela bana 3 sene evvel sorsaydınız 'oğlum ne olsun' diye, ben IT programcı olsun derdim. Şimdi yapay zeka kendini programlıyor" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. İş Bankası'nın aktif büyüklüğü 4,6 trilyon TL'ye ulaştı
  2. 'Sigara içeni değil, toplumu da zehirliyor'
  3. Fakir Hausgeräte, Ambiente Fuarı'na 60 inovatif ürünüyle katıldı
  4. KOSGEB: Depremden etkilenen 94 bin 216 işletmeye 55,74 milyar TL kaynak sağladık
  5. ‘Sanata Teşvik ve Sanatla Yaşam Programı’ için protokol imzalandı
  6. SMİ Derneği üyeleri, kiralama sektöründeki yeşil dönüşüm için buluştu
  7. Deprem bölgesine 3,6 trilyon lira ekonomik destek sağlandı
  8. Şikayetvar: Ocak ayında market alışveriş şikayetleri yıllık toplamı geçti
  9. Adıyaman Destek Market, iki yılda 87 bin kişiye ulaştı
  10. Sancaktepe’de yatay mimari odaklı üç etaplı konut projesi

© Copyright 2026

DHA