Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eminevim, Sıfır Atık Festivali’nde binlerce ziyaretçiyle buluştu

Eminevim’in sponsorları arasında yer aldığı Sıfır Atık Festivali, binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Alandaki çalışmaları yakından takip eden Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün ve Eminevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Büşra Üstün, Sıfır Atık Vakfı standında Sıfır Atık Vakfı Onursal Başkanı Emine Erdoğan ile bir araya geldi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün ve Eminevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Büşra Üstün, Sıfır Atık Festivali’nde yer alan Eminevim standını ziyaret etti, festival alanını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sıfır Atık Vakfı Onursal Başkanı Emine Erdoğan'ın himayesinde, Sıfır Atık Vakfı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen festivalin ikinci gününde Sıfır Atık Vakfı Onursal Başkanı Emine Erdoğan etkinlik alanındaki stantları gezerek katılımcılarla bir araya geldi. Ayrıca İstanbul Valisi Davut Gül de Eminevim standını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

‘TASARRUF EKOSİSTEMİ YARATIYORUZ’

Festival sponsorluğu vesilesiyle görüşlerini paylaşan Eminevim Genel Müdürü Dr. Murat Ayyıldız, "Eminevim olarak kurulduğumuz günden bu yana kaynakların verimli kullanılması ve tasarruf kültürü üzerine inşa edilmiş bir iş modeliyle hizmet veriyoruz. Tasarruf kültürünü yaygınlaştırırken aynı zamanda operasyonlarımızda dijitalleşme ve sürdürülebilirlik uygulamalarıyla kaynakların verimli kullanılmasına katkı sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ayyıldız, konuşmasına şöyle devam etti:

“Ülkemizde ve dünyada çevre bilincinin yerleşmesinde büyük payı olan Sıfır Atık Festivali’nin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Festivalin ilk gününden itibaren standımıza gösterilen yoğun ilgi ve çocukların enerjisi, bu alandaki motivasyonumuzu daha da artırdı. Tasarrufun sadece bugünü değil, geleceği de kurtaracağına olan inancımızla sürdürülebilirlik çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz."

Diğer Haberler

  1. ASELSAN'dan 442,5 milyon dolarlık ihracat sözleşmesi
  2. Garanti BBVA’dan 400 milyon euroluk DPR işlemi
  3. Suda’nın geliştirdiği yeni seri Belçika Sarayı’nda tanıtıldı
  4. TÜİK: Tahıl, meyve, baharat üretiminde artış, sebze üretiminde azalış öngörüldü
  5. Bakan Göktaş: Sel felaketinin ardından İstanbul'a sağladığımız destek 430 milyon liraya ulaştı
  6. SPK'dan takas ve pay blokajı açıklaması
  7. Adm ve Gdz Elektrik, muhtar temsilcileri ile İzmir’de buluştu
  8. Merkez Bankası, faizi 1 puan indirdi
  9. Turkcell’den 174 ülkede geçerli Global 3 GB paketi hediye
  10. İş Bankası’ndan çocuklara ücretsiz dijital öğrenme platformu: ‘Bilim Fabrikası’

© Copyright 2026

DHA