Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Erkek giyim markası Almanya’da ikinci mağazasını açtı

Erkek giyim markası Altınyıldız Classics, Almanya’da ikinci mağazasını açtı. Dortmund’da açılan mağazada, takım elbiseden, gömlek ve aksesuara birçok ürün bulunuyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinin azalması ile birlikte, yurt dışı yatırımlarına devam eden erkek giyim markası Altınyıldız Classics, Almanya’nın Dortmund şehrinde ikinci mağazasını açtığını açıkladı. Markanın ilk mağazası Frankfurt’ta bulunuyor.


ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ VAR


Markadan yazılı yapılan açıklamada, “Almanya'nın en önemli sanayi şehirleri arasında yer alan, kültür ve teknoloji şehri olarak bilinen Dortmund’da Thier Galerie AVM‘de yeni konseptiyle 170 metrekarelik alanda hizmet vermeye başladı. Çok yönlü tasarımlarının yanı sıra inovatif tasarımları, takım elbiseden gömlek ve aksesuara kadar ürettiği günün her anına uygun stil sahibi ürünleri, müşterilerinin beğenisine sunuyor” denildi.


Yurt dışında 22’nci mağazasını açan ve yıl sonuna doğru Almanya’daki üçüncü mağazasını Köln’de hizmete almayı planlayan marka, perakende sektöründe hızla büyümeyi hedefliyor.

Diğer Haberler

  1. Akfen Yenilenebilir Enerji, karbon piyasalarındaki faaliyetlerini açıkladı
  2. CarrefourSA sukuk ihracını yatırımcılarla buluşturduğunu duyurdu
  3. SunExpress, Ostrava uçuşlarına başladı
  4. Bakan Bolat: Günlük ihracat rekoru bir kez daha yenilenmiştir
  5. 'Üreten kadınlar Trendyol’la Türkiye’den dünyaya açılıyor'
  6. TotalEnergies İstasyonları’nda ‘Club Yaz Kampanyası’ başladı
  7. TCMB makrofinansal istikrarı destekleyici tedbirleri devreye aldı
  8. Bakan Bolat: Tüm zamanların en yüksek nisan ayı ihracatı kaydedildi
  9. TÜİK: İstihdam endeksi yıllık yüzde 1,2 arttı
  10. TÜİK: Nisanda ihracat ve ithalat arttı

© Copyright 2026

DHA