Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Garanti BBVA Emeklilik’ten çocuklara BES kampanyası

Garanti BBVA Emeklilik 23 Nisan-19 Mayıs tarihleri arasında dijital kanallarından Çocuklara BES başlatan müşterilerine çekiliş ile birçok farklı hediyeden birini kazanma fırsatı sunuyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Garanti BBVA Emeklilik, çocuklara özel BES kampanyası başlattığını duyurdu. Çeşitli hediyelerin dağıtılacağı kampanya kapsamında iki gece konaklamalı tatil, kulaklık, tablet ve lego seti gibi hediyeler yer alıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer, “18 yaş altı BES, çocuklarının geleceğine yönelik tasarruf ve birikim yapmak isteyen ebeveynler için kazançlı bir yatırım aracı. Biz de çocukların BES’e dahil olmalarını ve gelecekleri için birikime küçük yaşta başlanmasını önemsiyoruz. Çünkü sisteme ne kadar erken girerlerse, sistemin avantajlarından o kadar fazla yararlanabilirler. Yetişkinler de artık bu bilince sahip, kendilerinden önce çocuklarına hatta torunlarına BES yaptırıyorlar. Şimdiden 1 milyondan fazla çocuk BES’li oldu.

Bugün, dileyen herkes şubeye gitmeye veya çağrı merkezini aramaya gerek kalmadan direkt kendisi veya çocuğu için BES ile birikim yapmaya başlayabiliyor. Bunun için bankacılık işlemleri için kullandıkları Garanti BBVA Mobil’e giriş yapılması ve BES başvuru alanından ilgili adımları takip etmeleri yeterli oluyor. BES sözleşmeleri birkaç dakika içerisinde oluşturuluyor. Gururla söyleyebilirim ki dijitalden başlatılan her 2 sözleşmeden biri şirketimizden başlatılıyor. Biz de bu yoğun ilgiye cevap verebilmek için müşterilerimize farklı avantajlar sunmaya devam ediyoruz. Bir yandan sık sık hediyeli kampanyalar düzenlerken bir yandan da ayda sadece 250 TL’ye BES başlatma imkanı sunuyoruz. Daha çok ödeme yapmak isteyen müşterilerimiz için 1.000 TL aylık ödemeye 1.000 TL hediye ettiğimiz kampanyalarımıza da devam ediyoruz.” dedi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Yumaklı: Genç ve kadın arıcılara ilave destek verilecek
  2. CANiK TTI Combat silahını, Teksas’taki fuarda tanıttı
  3. Trendyol Mega Mayıs kampanyasında güneş koruyucular en çok satılanlar arasında yer aldı
  4. CarrefourSA CEO’su Kartallıoğlu: Yeni yatırımlarla büyümeye devam edeceğiz
  5. Vodafone Türkiye, 2023-24 mali yıl sonuçlarını açıkladı
  6. Ilısu Barajı, ülke ekonomisine 31 milyar lira katkı sağladı
  7. Akkuyu NGS’de çalışmalar sürüyor
  8. Kadınların el emeği ürünleri 'Ümraniye Kadın Eli Pazarı'nda satışta
  9. İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ICAO güvenlik denetlemesi yapıldı
  10. Bakan Şimşek: Türk Yatırım Fonu'nu 500 milyon dolar kayıtlı sermaye ile kuruyoruz

© Copyright 2024

DHA