Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Geleceğin Kadın Liderleri Programı’nın yeni dönem başvuruları başladı

Sanofi ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliğiyle hayata geçirilen Geleceğin Kadın Liderleri Programı’nın 14. dönem başvuruları başladı.  

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

2010 yılında başlatılan Geleceğin Kadın Liderleri Programı, genç kadınların toplum ve iş hayatındaki yerlerini güçlendirmek, profesyonel iletişim ağlarını genişletmek, iş arama süreçlerini kolaylaştırmak ve kadın istihdamına katkı sağlamak amacıyla yürütülüyor. 14'üncü yılında da aynı hedefler doğrultusunda ve daha da güçlenerek devam eden program, üniversitelerin lisans bölümlerinden 2024 yılında mezun olan veya 2025 yılında mezun olacak olan, tercihen burslu okumuş, staj veya yarı zamanlı iş tecrübesine sahip, sivil toplum kuruluşlarında sosyal gönüllülük projelerinde yer almış, yeniliklere ve kişisel gelişime açık, yüksek kariyer hedefi olan tüm genç kadınların başvurusuna açık. Başvurular, 2 Temmuz'a kadar devam edecek.

Yeni dönem programında, 100 genç kadın 2 gün süren eğitim programına katılarak Geleceğin Kadın Liderleri (GKL) mezun ağına dahil olma fırsatına sahip olacak. Katılımcılar, işe girişlerinde faydalı olacak detaylı bir eğitim sürecinden geçecek. Teknoloji, proje yönetimi, girişimcilik ve sürdürülebilirlik gibi konularda eğitimler alacak. Ayrıca hikâye anlatıcılığı, toplumsal cinsiyet eşitliği ve ilişki tasarımı eğitimleri ile iş hayatlarına yön verecek bilgi ve beceriler edinecek. Program kapsamında, katılımcılar Türkiye’nin önde gelen firmalarının insan kaynakları ekipleriyle mülakat simülasyonu oturumlarına katılarak gerçek mülakat deneyimi yaşayacak.

Eğitimlerin sonunda sertifika alan genç kadınlar, bugüne kadar programdan mezun olan 1750 kadının yer aldığı mezun ağına dahil edilecek. Geleceğin Kadın Liderleri programına başvurular, projenin web sitesi üzerinden yapılabiliyor.

Diğer Haberler

  1. Cevdet Yılmaz: Dünyanın oldukça üzerinde büyüme gösterdik
  2. GÖKSUR, deniz yüzeyine yakın seyreden gemi savar füzelerine karşı etkin koruma sağlıyor
  3. Yönetici kamu personeline seyyanen zam teklifi geri çekildi
  4. THY ve South African Airways ortak uçuş anlaşması imzalandı
  5. Paribu CoinMENA’yı 240 milyon dolara çıkabilecek bir anlaşmayla satın aldığını duyurdu
  6. Bakan Bayraktar: Enerji filomuzun 6'ncı gemisi Türkiye'de
  7. Cevdet Yılmaz: İhracatımızı 282 milyar doların üzerine çıkaracağız
  8. Bakan Şimşek: İhracatımızın teknoloji kompozisyonu iyileşti
  9. Bakan Bayraktar: Maden ihracatımız 6 milyar doları aşacak
  10. Continental Confectionery Company, ilk Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınladı

© Copyright 2025

DHA