Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Global kripto para borsası, Türkiye’ye özel mobil uygulamasını tanıttı 

Global kripto para borsası Gate.io, Blockhain Istanbul Week kapsamında düzenlenen basın lansmanında Türkiye’ye özel web sitesi ve mobil uygulamayı canlıya aldıklarını duyurdu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Türk kullanıcılarına sundukları hizmetin kalitesini artırmayı amaçladıklarını belirten Gate.ioTürkiye Ülke Müdürü Kafkas Sönmez, “Gate Türkiye yerel operasyonları ve güçlü müşteri desteğinin yanında hizmet kalitesinden ödün vermeden gelişmeye devam ediyor. Türkiye pazarına ve kullanıcılarımıza uygun daha fazla ürün ve hizmet geliştirmeyi hedefliyoruz. Bugün burada ekibimizle birlikte, Gate.io Türkiye’nin ilk kilometre taşı olarak gördüğümüz GateTR web sitesi ve mobil uygulamasını sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı. 

KULLANICILARIMIZIN SORULARI HİÇBİR ZAMAN CEVAPSIZ KALMAYACAK 

Sönmez, "Şu anda uygulama marketlerinden GateTR adıyla indirilebilen uygulamamız global versiyondan farklı bazlı özelliklere sahip. Kullanıcılar Gate Global ve GateTR hesapları arasında ücretsiz transfer yapabilecek. Ayrıca GateTR üzerinde 7/24 ulaşabilecekleri bir canlı destek ekibi kurduk. Bu sayede kullanıcılarımızın soruları hiçbir zaman cevapsız kalmayacak. Canlı telefon destek hizmetini çok yakında devreye almayı planlıyoruz. Öte yandan, globalde uyguladığımız listeleme politikasını mümkün olduğunca GateTR’ye uygulayacağız ve kullanıcılarımız yerel platformumuz üzerinden trend coinlere hızlı bir şekilde ulaşabilecek" dedi. 

Diğer Haberler

  1. SATKON ve SANKON'dan sağlık turizmi ve medikal ürünler fuarı
  2. Pegasus, hizmet ihracatında Türkiye’nin en başarılı ikinci şirketi olduğunu duyurdu
  3. Enerjisini verimli kullanan işletmelere hibe desteği
  4. Trendyol'e üçüncü kez e-ihracat birincisi ödülü
  5. Zorlu Holding, finansal yeniden yapılandırma başvurusunu duyurdu
  6. THY Yönetim Kurulu Başkanı Şeker: Ülkemize en çok döviz girdisi sağlayan şirket olduk
  7. Teknosa'dan yaza özel kampanya
  8. Taşınmaz satışlarında 'güvenli ödeme' 1 Ekim'de başlayacak
  9. Bakan Bolat: Türkiye'de yapay zeka pazarının 1,3 milyar dolara ulaşması bekleniyor
  10. TÜİK: Üretimden yapılan satışlar 24 trilyon 28 milyar 700 milyon TL oldu

© Copyright 2026

DHA