Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hayat Finans'ın Burak Özçivit'in rol aldığı yeni reklam filmi yayınlandı

Ünlü oyuncu Burak Özçivit’in rol aldığı Hayat Finans’ın 'Banka ama Başka' temalı reklam filmi yayınlandı. Reklam filminde, ünlü oyuncunun günlük hayatındaki koşuşturma ve yoğunluğa dijital olarak nasıl uyum sağladığı birbirinden farklı sahnelerle ekrana taşınıyor.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)- 

Türkiye’nin lisanslı ilk dijital bankası Hayat Finans’ın 'Banka ama Başka' temalı ilk reklam filmi yayınlandı. 'Şube yoksa masraf yok, masraf yoksa fayda çok' diyen banka, alışılmış bankalardan başka olduğunu dikkat çekici bir reklam kampanyasıyla izleyiciye aktarıyor.

TV kanallarında ve dijital mecralarda yayına giren reklam filminin başrolünde ünlü oyuncu Burak Özçivit yer alıyor. Bankanın kampanya yüzü olan Özçivit, şubesiz ve masrafsız bir banka olan Hayat Finans’ın müşterisi olmanın verdiği özgürlük duygusunu, oyuncu Burak Özçivit’in gözünden izleyiciye aktarıyor. Özçivit, reklam filminde günlük hayatındaki koşuşturma ve yoğunluğa dijital olarak nasıl uyum sağladığını birbirinden farklı sahneler eşliğinde izleyiciyle paylaşıyor. Her an her yerden işlem yapabilme özgürlüğünden ilham alan oyuncu, bulunduğu her yeri bir banka şubesine çeviriyor.

Banka Burak Özçivit’le birlikte 'başka bir bankacılığın' mümkün olduğunu gösteriyor ve bankacılığı dört duvar arasına sıkıştıran klişelere karşı çıkıyor.

Prodüksiyon sürecini Kala Film’in üstlendiği reklam filminin yönetmen koltuğunda ise İrem Kılıçal oturuyor.

Diğer Haberler

  1. TÜMOSAN, Tractor of the Year 2027 finaline yükseldi
  2. Bakan Şimşek: Türk lirası mevduatın payı 11 yılın en yüksek seviyelerine ulaştı
  3. İstanbul Havalimanı 'Avrupa’nın en dakik havalimanı' oldu
  4. CANiK, Türkiye-ABD savunma sanayii iş birliği toplantısına sponsor oldu
  5. AJet filosuna 5 yeni Airbus A321neo katıyor
  6. Akkuyu NGS'nin 2'nci Güç Ünitesi'ndeki pompa ünitesinin montajı tamamlandı
  7. Bakan Bolat: İhracat beklentileri artış yönünde
  8. Bulls Yatırım Holding, Escar’ın çoğunluk hisselerini devraldı
  9. Türk Telekom, BIST Sürdürülebilirlik 25 Endeksi’nde yer aldı
  10. Bakan Işıkhan: 723 binden fazla işe yerleştirmeye aracılık ettik

© Copyright 2026

DHA