Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İlaç geliştirme şirketi ile BDU arasında iş birliği

İlaç geliştirme ve madencilik alanında faaliyetler yürüten Hollanda merkezli Spektral Holding, geçtiğimiz aylarda idari verimlilik optimizasyonu konusunda atama yetkilerini devrettiği Mas İlaç Yatırım A.Ş onayıyla görüşmeye başladığı Uluslararası İş İnsanları ve Diplomatlar Birliği  (BDU) ile mutabakat sağladığını duyurdu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Hem Spektral Holding hem de holdinge teknik idari personel atama konusunda tek yetkili tüzel kişilik olan Mas İlaç Yatırım A.Ş.’ye kapsamlı bir iş planı hazırladıklarını belirten BDU başkanı Musa Karademir, şirketin sahip olduğu yüksek değerlere sahip teknik menkulleri kısa sürede dinamik gelir üreten aktif varlıklara çevireceklerini belirtti.

"ÜRETİM, SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEĞİN ANAHTARI"

İthalata dayanmayan ihracatın ve bunun temelini oluşturan yüzde 100 yerli üretimin tesis edilmesinin ekonomik bağımsızlığın ve sürdürülebilir bir sistemin gerekliliği olduğunu belirten Musa Karademir, holding yönetiminde kendisiyle beraber Musa Soysal, Nalan Özkan, Murat Tunay ve Halis Yılmaz gibi BDU yönetiminde de bulunan bir ekibin de görev alacağını belirtti. İlgili idari liste ve iş akışı izahnamesinin Spektral Holding Eş başkanları Erdal Can Alkoçlar ve Metehan Yeşil'e de sunulduğunu belirten Karademir, "Holding bünyesinde bulunan bu stratejik varlıkların özellikle Doğu Avrupa ve Kuzey Afrika ülkelerinin altyapı projelerine menkul teminat olarak sunulması öncelikli projelerimizden" dedi.


Diğer Haberler

  1. CarrefourSA, CDP değerlendirmesinde ‘Triple A’ skoruna ulaştı
  2. Bakan Şimşek: Bütçe performansımız hedeflerle uyumlu seyrediyor
  3. BtcTurk, A Milli Futbol Takımı'nın kupa yolculuğuna özel kampanya başlattı
  4. Bakan Göktaş: Toplam 1 milyar 844 milyon lira tutarındaki SED ödemesini hesaplara yatırdık
  5. Tera Bank ilk şubesini Bağdat Caddesi'nde hizmete açtı
  6. Tera Portföy Proje GYF’sinin 631,6 milyon TL’ye ulaştığını duyurdu
  7. TÜİK: İnşaat üretimi martta azaldı
  8. TCMB: Piyasa katılımcılarının yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 28,94
  9. TÜİK: Ücretli çalışan sayısı martta arttı
  10. Evde Bakım Yardımı hesaplara yatırılmaya başlandı

© Copyright 2026

DHA