Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kartal’da Kadın Emeği Pazarı açıldı

Kartal’da kadınların iş gücüne katılımlarını desteklemek amacıyla hayata geçirilen Kadın Emeği Pazarı’nın açılışı gerçekleşti.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

 

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nin bahçesinde açılan Pazar, Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü iş birliği ile hayata geçirildi. Kadınların ürettiği el emeği göz nuru ürünler satışa sunulduğu pazar, 11-12-13 Nisan tarihleri arasında açık olacak. 

“KADINLARA DESTEK OLMAK İSTEYEN HERKESİ PAZARA BEKLİYORUZ”

Kadın Emeği Pazarı’nı ziyaret eden Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan, kadınların üretici olarak desteklenmesi için çalıştıklarını belirtti. Uğur Mumcu Kültür Merkezi içinde bir üretim atölyesini hayata geçirdiklerini ifade eden Karacan, deprem bölgesine destek vermek amacıyla çalışmaların devam ettiğini söyledi. Atölyede kadınların gönüllü olarak çalışarak deprem bölgesinde kadınlar ve çocuklar için iç çamaşırı,  pijama ve pelüş oyuncak ürettiklerini kaydeden Karacan, ilerleyen dönemlerde atölyeyi sürekli ve kalıcı hale getirerek kadınların ürettiğini yine kadınların satışa sunduğu bir pazarı hayata geçireceklerinin altını çizdi. Karacan, kadınlara destek olmak isteyen herkesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi bahçesinde kurulan Kadın Emeği Pazarı’na davet etti.

 

 

Diğer Haberler

  1. SATKON ve SANKON'dan sağlık turizmi ve medikal ürünler fuarı
  2. Pegasus, hizmet ihracatında Türkiye’nin en başarılı ikinci şirketi olduğunu duyurdu
  3. Enerjisini verimli kullanan işletmelere hibe desteği
  4. Trendyol'e üçüncü kez e-ihracat birincisi ödülü
  5. Zorlu Holding, finansal yeniden yapılandırma başvurusunu duyurdu
  6. THY Yönetim Kurulu Başkanı Şeker: Ülkemize en çok döviz girdisi sağlayan şirket olduk
  7. Teknosa'dan yaza özel kampanya
  8. Taşınmaz satışlarında 'güvenli ödeme' 1 Ekim'de başlayacak
  9. Bakan Bolat: Türkiye'de yapay zeka pazarının 1,3 milyar dolara ulaşması bekleniyor
  10. TÜİK: Üretimden yapılan satışlar 24 trilyon 28 milyar 700 milyon TL oldu

© Copyright 2026

DHA