Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kartal’da Kadın Emeği Pazarı açıldı

Kartal’da kadınların iş gücüne katılımlarını desteklemek amacıyla hayata geçirilen Kadın Emeği Pazarı’nın açılışı gerçekleşti.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

 

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nin bahçesinde açılan Pazar, Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü iş birliği ile hayata geçirildi. Kadınların ürettiği el emeği göz nuru ürünler satışa sunulduğu pazar, 11-12-13 Nisan tarihleri arasında açık olacak. 

“KADINLARA DESTEK OLMAK İSTEYEN HERKESİ PAZARA BEKLİYORUZ”

Kadın Emeği Pazarı’nı ziyaret eden Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan, kadınların üretici olarak desteklenmesi için çalıştıklarını belirtti. Uğur Mumcu Kültür Merkezi içinde bir üretim atölyesini hayata geçirdiklerini ifade eden Karacan, deprem bölgesine destek vermek amacıyla çalışmaların devam ettiğini söyledi. Atölyede kadınların gönüllü olarak çalışarak deprem bölgesinde kadınlar ve çocuklar için iç çamaşırı,  pijama ve pelüş oyuncak ürettiklerini kaydeden Karacan, ilerleyen dönemlerde atölyeyi sürekli ve kalıcı hale getirerek kadınların ürettiğini yine kadınların satışa sunduğu bir pazarı hayata geçireceklerinin altını çizdi. Karacan, kadınlara destek olmak isteyen herkesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi bahçesinde kurulan Kadın Emeği Pazarı’na davet etti.

 

 

Diğer Haberler

  1. Migros, yılın ilk yarısında toplam 6,3 milyar TL yatırım yaptı
  2. SANKON Genel Başkanı Cevahiroğlu: Terörsüz Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz
  3. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Alemdar: Sakarya’yı ulusal ve küresel ölçekte tanıtıyoruz
  4. THY tarihinin en uzun uçuşunu Juventus ile gerçekleştirdi
  5. Bakan Uraloğlu: 24 yılda 519 kilometre uzunluğunda 4 bin 272 köprü inşa ettik
  6. MediaMarkt’tan klima bakımı hizmeti
  7. AJet’ten gençlere özel kampanya
  8. İş Bankası’ndan KOBİ’lere ‘Finansal Sağlık Raporu’
  9. TÜİK: Dış ticaret haddi haziranda azaldı
  10. Hepsiburada’nın ‘Yarınlara Söz’ programına başvurular başladı

© Copyright 2026

DHA