Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Koluman Holding Brezilya’da düzenlenecek LAAD 2023 Fuarı’na katılacak

8x8 zırhlı taktik tekerlekli platform aracı yerli ve milli DERMAN’ı Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine kazandıran Koluman Holding, Brezilya’da düzenlenecek LAAD 2023 Fuarı’na katılacak. Koluman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık, Güney Amerika’daki diğer bölge ülkelerine yönelik yeni iş birliği anlaşmalarına imza atmayı hedeflediklerini söyledi.  

ABONE OL
ANKARA, (DHA) -

 

Brezilya'nın Rio De Jenerio şehrinde 11-14 Nisan 2023 tarihlerinde düzenlenecek LAAD (Defence and Security International Exhibition) fuarına Koluman Holding katılım sağlayacak. Koluman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Saltık, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, savunma sanayinde yeni hedeflerinin sivil ürün ihracatında yakaladıkları ivmeyi askeri alana taşımak olduğunu kaydetti.

 LAAD 2023 Fuarı’na geniş bir ekip ile yer alacaklarını ifade eden Saltık, “Son dönemdeki ihracat faaliyetlerimizin ivme kazanmasıyla, yeni pazar arayışı kapsamında LAAD 2023 Fuarı’na milli savunma sanayimiz adına güçlü bir katılımımız olacak. Bu çerçevede, savunma sanayi alanında faaliyet gösteren Brezilyalı firmalarla görüşmelerimiz olumlu şekilde devam etmektedir. Bu görüşmeler sonucunda Rio’da oldukça yoğun bir B2B programımızın olacağını düşünüyoruz. Dünya genelinde DERMAN’a ilginin yüksek olması bizi oldukça mutlu etmektedir. Ayrıca, Güney Amerika’daki diğer bölge ülkelerine yönelik yeni iş birliği anlaşmalarına imza atmayı hedefliyoruz.  NATO sertifikasyonuna sahip 8x8 zırhlı platform aracımız DERMAN, üstün teknolojik özellikleri ve lojistik kabiliyeti ile NATO, Brezilya ve bütün Güney Amerika başta olmak üzere küresel ölçekte dost ve kardeş ülke ordularının askeri lojistik ihtiyacına derman olacaktır” dedi.

 

Diğer Haberler

  1. Havalimanlarında yolcu sayısı geçen yıla göre yüzde 6,7 arttı
  2. Bakan Kacır: Yolun açık olsun Togg
  3. Cevdet Yılmaz: Dünyanın oldukça üzerinde büyüme gösterdik
  4. GÖKSUR, deniz yüzeyine yakın seyreden gemi savar füzelerine karşı etkin koruma sağlıyor
  5. Yönetici kamu personeline seyyanen zam teklifi geri çekildi
  6. THY ve South African Airways ortak uçuş anlaşması imzalandı
  7. Paribu CoinMENA’yı 240 milyon dolara çıkabilecek bir anlaşmayla satın aldığını duyurdu
  8. Bakan Bayraktar: Enerji filomuzun 6'ncı gemisi Türkiye'de
  9. Cevdet Yılmaz: İhracatımızı 282 milyar doların üzerine çıkaracağız
  10. Bakan Şimşek: İhracatımızın teknoloji kompozisyonu iyileşti

© Copyright 2025

DHA