Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Memura ilk teklif bugün verilecek

Memur ve memur emeklilerinin 2026-2027 zam oranlarının belirleneceği 8'inci Dönem Toplu Sözleşme kapsamında kamu işveren heyeti, ilk zam teklifini bugün saat 14.00'te sunacak.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Memur ve memur emeklilerinin 2026-2027 zam oranlarının belirleneceği 8'inci Dönem Toplu Sözleşme kapsamında genele ilişkin tekliflerin ön müzakere süreci geçen hafta başladı. 6 milyondan fazla memur ve memur emeklisini ilgilendiren görüşmede ön müzakerelerin ardından bugün toplu sözleşme müzakerelerine geçilecek. Bu kapsamda, kamu işveren heyetinin, bugün zam teklifini sunması bekleniyor.

Memur Sendikaları Konfederasyonu'ndan (Memur-Sen) yapılan açıklamada, "Çalışma Sosyal ve Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kamu Görevlileri Sendikaları Heyeti Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkanımız Ali Yalçın'ı arayarak kamu işveren heyetinin bugün saat 14.00'da teklif vereceğini bildirdi" denildi.

Teklifin sunulmasının ardından Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın saat 14.30'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda açıklama yapması bekleniyor.

Diğer Haberler

  1. Konya Şeker'den 233 milyon 862 bin TL’lik motorin avans ödemesi
  2. Turkcell’den Babalar Günü ve haziran ayına özel kampanyalar
  3. 'Türkiye'nin Girişimci Kadınları Buluşuyor’ programının ikinci durağı Bursa oldu
  4. Türkiye'nin tüketim mal ve hizmetleri fiyat düzeyi endeksi 60 oldu
  5. Lezita, ‘İSO 500 Araştırması’nda 102'nci sırada yer aldı
  6. Enerjisa Üretim CEO'su Bayçöl'den Dünya Yenilenebilir Enerji Günü mesajı
  7. CarrefourSA Ar-Ge Merkezi açıldı
  8. DeFacto, 2025 Entegre Raporu’nu yayımladı
  9. TÜİK: Mayısta 93 bin 333 konut satışı gerçekleşti
  10. OMSAN Lojistik ve Pegasus'tan 'Arabam Tatilde'ye yönelik iş birliği

© Copyright 2026

DHA