Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Modacı Demiray, online alışveriş sitesinin lansmanını yaptı

Modacı Recep Demiray, marka yüzü olduğu yeni online alışveriş sitesi Dinazors’un lansmanını yaptı. Tanıtım gecesine moda, sanat, cemiyet ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. İstanbul’da bir otelde düzenlenen lansman gecesinde konuşan Demiray, “Gerek ürün çeşitliliğimiz gerekse ürünlerin teslimatındaki hızımızla sektörde fark yaratacağız. Ayrıca, ürün tedarik ettiğimiz markalardan, alışveriş yapanlara kadar sunduğumuz pek çok cazip avantajlarla sektöre bomba gibi bir giriş yaptık” dedi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Geçtiğimiz ay Milano Moda Haftası’na katılan modacı Recep Demiray, yeni online alışveriş sitesi Dinazors.com’un tanıtım etkinliğini gerçekleştirdi. Yaklaşık 300 davetliyle gerçekleşen geceye Demet Şener, Özge Ulusoy, Tuğçe Aral ve Nilay Dorsa ve Lara gibi ünlü isimler de katıldı. Davetliler şarkıcı Yansı’nın performansıyla gece boyunca eğlendi.

“AYLIK YAKLAŞIK 4 MİLYON SİPARİŞ HEDEFİ”

Konuklar ile yakından ilgilenen Recep Demiray, 150 milyona yakın ürün çeşidiyle aylık yaklaşık 4 milyon sipariş hedefi bulunan markanın sektöre çok güçlü bir giriş yaptığını söyleyerek renkli etkinliklere imza atmaya devam edeceklerini belirtti.  

Diğer Haberler

  1. TÜİK: Tarım ürünleri üretici fiyatları aylık yüzde 2,31 arttı
  2. McDonald’s Türkiye, 2 bin 350 kişiye daha istihdam sağladığını duyurdu
  3. Merkez Bankası Başkanı Karahan : Yıl sonu enflasyon tahminimizi yüzde 28 olarak yukarı yönlü güncelledik
  4. Eksim Holding’den elektrik aboneliğinde dijital kimlik doğrulama dönemi
  5. Bakan Şimşek: Ağustos ayının kalanında motorinde ÖTV'yi sıfırlıyoruz
  6. Türk Telekom’dan KAP açıklaması
  7. Migros, yılın ilk yarısında toplam 6,3 milyar TL yatırım yaptı
  8. SANKON Genel Başkanı Cevahiroğlu: Terörsüz Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz
  9. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Alemdar: Sakarya’yı ulusal ve küresel ölçekte tanıtıyoruz
  10. THY tarihinin en uzun uçuşunu Juventus ile gerçekleştirdi

© Copyright 2026

DHA