Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Orta Doğu’nun en büyük Fintek Fuarına TÖDEB ve Türk markaları damga vurdu

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde düzenlenen Seamless Middle East 2024 Fuarı’nda Türkiye ilk defa milli katılım ile temsil edildi. Fuar sona ererken fintek şirketlerinin bulunduğu Türkiye pavilyonu ise büyük bir ilgiyle karşılandı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)- 

Bu yıl 24’üncü kez kapılarını açan Seamless Dubai, 750 firma ve 500 konuşmacıyı ağırlarken, 25 bin üzerinde ziyaretçinin akınına uğradı. Organizasyonda, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (TÖDEB) iş birliğiyle açılan Türkiye Pavilyonu ziyaretçi akınına uğrarken, pavilyonda bulunan 8 Türk markası ilgi odağı oldu.

Türkiye'nin ilk kez milli katılım ile temsil edildiği dev fuarda yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını belirten PayFix Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Serhat Akdağ, “Fuarda ülkemizi temsilen Payfix olarak yerimizi almanın haklı gurunu yaşadık. Binlerce sektör profesyoneli standımızı ziyaret etti ve iş bağlantıları kurma fırsatı yakaladık. Türk fintek sektörünün geldiği seviyeyi tüm dünyaya göstermiş olduk bu organizasyonda. 3 günlük süreçte bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen TÖDEB Başkanı Ufuk Bilgetekin ve TÖDEB Genel Sekreteri Sühendan Enisel’e teşekkürlerimi iletiyorum. Şirket olarak bu ve bunun gibi küresel organizasyonların ülkemize katacağı katma değerin de farkındayız. Ülkemizin güçlü fintek ekosistemini ve Payfix'in vizyonunu bu tür platformlarda anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

25 binden fazla ziyaretçinin binin üzerinde firma ve start-up ile buluştuğu organizasyon B2B görüşmelere ve sektörün geleceğine yön verecek panellere sahne oldu. (DHA)

Diğer Haberler

  1. Ekmek ve un yönetmeliğinde değişiklik; renk veren maddeler yasaklandı
  2. ASELSAN, BITS Sürdürülebilirlik 25 Endeksi’ne ilk sıradan girdi
  3. CANiK’ten 'Yeni Nesil Mobil Katmanlı Savunma Mimarisi'
  4. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı’dan 5G mesajı
  5. 'Ergun Reis A' gemisine Somali'de uluslararası balıkçılık lisansı verildi
  6. ‘Akkuyu NGS, enerji arz güvenliğinde yeni bir dönemin kapısını açıyor’
  7. TÜİK: Ekonomik değer endeksi yüzde 2,8 azaldı
  8. Bakan Şimşek: Mükelleflerimizi beyannamelerini eksiksiz ve zamanında vermeye davet ediyoruz
  9. THY, bugün 203 bin yolcu taşıyacağını açıkladı
  10. Ayvalık'tan çıkan zeytinyağı markası Aivalos'un yurt dışına açılma hedefi

© Copyright 2026

DHA