Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Param ve Worldline’dan işletmelerin ödeme süreçlerini kolaylaştıran iş birliği

Bütünleşik finans hizmetleri sunan Param, ödeme teknolojileri sağlayıcısı Worldline ile fiziki POS çözümleri kapsamında stratejik bir iş birliğine imza attığını duyurdu. Bu iş birliğiyle birlikte Worldline lisanslı Android YazarkasaPOS cihazı kullanan veya yeni temin eden işletmelerin, ParamPOS'un güvenli altyapısı aracılığıyla Param'ın anlaşmalı olduğu bankalar üzerinden tahsilat gerçekleştirebildiği kaydedildi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Param ve Worldline iş birliği sayesinde işletmelerin, mevcut Worldline Android YazarkasaPOS cihazlarını değiştirmeden ParamPOS altyapısına geçiş yaparak tek cihaz üzerinden çoklu banka altyapısına erişim sağlayabildiği aktarıldı. Böylece ayrı ayrı banka anlaşmaları ve entegrasyon süreçleriyle uğraşmak yerine, birden fazla banka altyapısını tek bir merkezden yöneterek tahsilat süreçlerini daha kolay hale getirebildiği belirtildi.

Bu entegrasyon ile birlikte Param’ın sunduğu avantajlı komisyon oranlarından yararlanabilen işletmelerin; POS başvuru, kurulum ve kullanım süreçlerini de çok daha hızlı ve pratik bir şekilde yürütebildiği aktarıldı.

İş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Param Satış ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Ardıç, şunları kaydetti:

“Worldline ile hayata geçirdiğimiz bu iş birliğinden memnuniyet duyuyoruz. Bu adımla, fiziki POS kullanan işletmelerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan operasyonel kolaylığı önceliklendiriyoruz. İşletmelerin mevcut Worldline lisanslı Android YazarkasaPOS cihazlarını değiştirmelerine gerek kalmadan Param altyapısına geçiş yapmalarını sağlayarak, onlara tek cihaz üzerinden çoklu banka erişim imkanı sunuyoruz. İşletmelere Param güvencesiyle güvenilir ve kesintisiz ödeme alma deneyimi vadediyoruz."

Diğer Haberler

  1. Seç Market’ten Hatay’da esnafa destek
  2. Turkcell One’a Disney+ eklendi
  3. ‘İklim değişikliği eşitsizlikleri derinleştiriyor’
  4. PSB Anatolia Fuarı 25 ülkeden 150 firmayı Sakarya’da buluşturacak
  5. Bakan Bolat: Mal ve hizmet ihracatımızı 450 milyar dolara taşımayı hedefliyoruz
  6. Cevdet Yılmaz: Yıl sonu enflasyon tahminimiz yüzde 28,4'e yükseldi
  7. Cevdet Yılmaz'dan OVP açıklaması
  8. Van'da tramvay hattı projesini bakanlık üstlendi
  9. Reeskont kredilerinde BSMV istisnasının kapsamı genişletildi
  10. Eylül ayı yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı

© Copyright 2026

DHA